Tην ευκαιρία να χαλαρώσει έχει ο Κέντρικ Ναν, ο οποίος λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση της σεζόν με τον Παναθηναϊκό AKTOR και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, επισκέφθηκε τη Σαντορίνη για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Ο Αμερικανός γκαρντ του «τριφυλλιού» βρίσκεται μαζί με τη σύζυγο του, η οποία μέσω Instagram τον αποθέωσε με ένα τρυφερό μήνυμα, το συνδύασε και με ένα story από πισίνα.


«Ο πρωταθλητής, ο μύθος, ο θρύλος. Σε αγαπώ πιο πολύ από τη ζωή μου. Σε ευχαριστώ που με στηρίζεις πάντα και με αγαπάς. Πάντα και για πάντα», έγραψε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στην αντεπίθεση ο Παναθηναϊκός: «Προτείνουμε να αναλάβει καθήκοντα σχολιαστή ο Λεπενιώτης...»

Επιστολή ΚΑΕ Ολυμπιακός στην ΕΡΤ: «Είναι δημόσια τηλεόραση και όχι συνδρομητικό κανάλι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός»

Σιάο και Αντετοκούνμπο παρέα στο Grand Prix του Μονακό

ΠΑΟΚ: Σε καλό δρόμο η παραμονή του Ταϊρί

Καταγγελία Ολυμπιακού και στη ΔΕΑΒ: Ζητά τιμωρία Παναθηναϊκού και πενταετή αποκλεισμό Γιαννακόπουλου

Πετρίδης: «Έχει κερδίσει τη μάχη των πάγκων στους τελικούς ο Αταμάν - Το ενδεχόμενο αλλαγής στην 6άδα ξένων»

Στην προπόνηση του Ολυμπιακού πριν τον τρίτο τελικό οι Αγγελόπουλοι - Ατομικό ο Ντόρσεϊ

Ζέρβας: «Αν δεν παίξει καλύτερα ο Ολυμπιακός, έχει μεγάλο πρόβλημα - Δύσκολα στον τρίτο τελικό ο Ντόρσεϊ»

Μίλιτσιτς: «Όλα στον Άρη εξελίχθηκαν εις βάρος μου, αλλά δεν κρατάω καμία πικρία»

Στη… γωνία για Τολιόπουλο και ΜακΚίσικ ο Άρης