Η άφιξη των Κυπελλούχων Ελλάδας στο ξενοδοχείο συνοδεύτηκε από ενθουσιασμό και έντονη παρουσία του κόσμου. Δεκάδες φίλοι του Παναθηναϊκού AKTOR συγκεντρώθηκαν στο ''Ibis'' για να υποδεχθούν την ομάδα, λίγες ώρες μετά τον θρίαμβό της στον τελικό του Allwyn Final 8.
Ο Παναθηναϊκός AKTOR επικράτησε του Ολυμπιακού με 79-68, κατακτώντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά -και 22η συνολικά- το Κύπελλο Ελλάδας στο μπάσκετ. Η επιτυχία αυτή έφερε κύμα ενθουσιασμού στους φιλάθλους, που περίμεναν υπομονετικά την αποστολή.
Το κλίμα ήταν πανηγυρικό, με τον κόσμο να τραγουδά ασταμάτητα για τους Κυπελλούχους. Ο Αταμάν, όπως πάντα στο επίκεντρο, άκουσε το όνομά του να γίνεται σύνθημα και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη: Ύψωσε τις γροθιές του, με τον χαρακτηριστικό τρόπο που έχει πλέον ταυτιστεί με το σήμα της νίκης για τον ίδιο και το «τριφύλλι».
Όταν οι παίκτες εμφανίστηκαν, η ατμόσφαιρα απογειώθηκε. Χειροκροτήματα, συνθήματα και χαμόγελα γέμισαν τον χώρο, με τους φιλάθλους να δείχνουν την περηφάνια τους για μια ακόμη μεγάλη επιτυχία της ομάδας.