Πέρασε σαν σίφουνας από το Μονακό με «πολυβόλο» Κέντρικ Ναν ο Παναθηναϊκός! Οι «πράσινοι» επικράτησαν 88-76 της Μονακό για την 33η αγωνιστική της Euroleague με τον καταπληκτικό Αμερικανό να κάνει εμφάνιση MVP, σημειώνοντας 37 πόντους και εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης οπαδοί του «τριφυλλιού» επεφύλαξαν αποθεωτική υποδοχή στους παίκτες και τον Εργκίν Αταμάν, οι οποίοι επέστρεψαν… με τα πόδια από το «Γκαστόν Μεντεσέν», το οποίο απέχει ελάχιστα μέτρα από το ξενοδοχείο, όπου έχουν καταλύσει οι πρωταθλητές Ευρώπης!

Κεντρικά πρόσωπα στο μικρό «πάρτι», που έστησαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού, ήταν ο Εργκίν Αταμάν που άκουσε ρυθμικά το όνομα του, αλλά και ο Κέντρικ Ναν τον οποίο αποκάλεσαν ξανά «ΜVP»!

Δείτε τα πλάνα του sport-fm.gr από την αποθέωση του Παναθηναϊκού στο Μονακό:

@sporfm946 ??? ΦΩΝΑΞΑΝ MVP ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚ ΝΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΑΚΤΟΡ - ΑΠΟΘΕΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΤΑΜΑΝ! #sporfm #basketball #euroleague #panathinaikos #paobc #fy ? πρωτότυπος ήχος - sporfm946

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Ρεάλ υπέγραψε για δέκα χρόνια στην EuroLeague

«Πίσω στην ομάδα που έχτισε μια δυναστεία» - Η ανάρτηση της Euroleague για Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκό

Το πιο επιτυχημένο «αιώνιο» δίδυμο προπονητών: Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας με τα περισσότερα βραβεία Coach of the Year!

GM Φενέρμπαχτσε: «Εμείς και η Εφές ζητήσαμε να μπει η Μπεσίκτας στην EuroLeague»

Ευρωλίγκα για Ομπράντοβιτς: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπου έχτισε δυναστεία και σήκωσε αμέτρητα τρόπαια»

Η Euroleague θυμήθηκε το σπουδαίο buzzer beater του Γκριγκόνις κόντρα στη Μονακό!

AS: «Η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να υπογράψει το 10ετές συμβόλαιό της μέχρι τις 30 Ιουνίου»

Ευρωλίγκα: Σκέψεις για διεξαγωγή με μια ομάδα λιγότερη του χρόνου

«Στο EuroCup η Μονακό, τη θέση της στην Ευρωλίγκα παίρνει η Μπεσίκτας»!

«Να σηκώνεσαι κάθε φορά που πέφτεις»: Το βίντεο του Ολυμπιακού από τους πανηγυρισμούς για την Ευρωλίγκα!