Παίκτης της Αλ Σαμπάμπ είναι με κάθε επισημότητα ο Τιν Γέντβαϊ, καθώς ο Κροάτης ανακοινώθηκε από την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας το βράδυ του Σαββάτου. Σε συνέχεια της συμφωνίας, και ο Παναθηναϊκός επισημοποίησε την παραχώρηση του παίκτη.

Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός αποχωρεί από το «τριφύλλι» έπειτα από τρία χρόνια παρουσίας, κατά τα οποία κατέγραψε 96 συμμετοχές και σημείωσε επτά γκολ.

Μάλιστα, οι «πράσινοι» είχαν και οικονομικό όφελος από το deal με την Αλ Σαμπάμπ, καθώς ουσιαστικά εξοικονομούν ένα εκατ. ευρώ από την παραχώρηση του Γέντβαϊ, ποσό που αντιστοιχούσε στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Τιν Γεντβάι.

Ο Κροάτης αμυντικός εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό τον Ιούλιο του 2023. Με τη φανέλα του Τριφυλλιού κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας το 2024, ενώ κατέγραψε 96 συμμετοχές και σημείωσε επτά γκολ.

Τιν, σ' ευχαριστούμε για όλα και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα σου!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube