Αδιανόητα πράγματα από τον Ομέρ Γιουρτσεβέν στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Βίρτους στο ΟΑΚΑ! Ο Τούρκος ψηλός, που ξεκινάει πλέον βασικός μετά τον τραυματισμό του Ματίας Λεσόρ, έδειξε πως έχει τη διάθεση να βγει μπροστά με το καλύτερο 20λεπτό του στη σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο πρώην NBAer πρόλαβε σε 13:48 συμμετοχής να πετύχει 18 πόντους, σημειώνοντας μέσα σε ένα ημίχρονο ρεκόρ καριέρας στην Ευρωλίγκα, αφού η προηγούμενη υψηλότερή του επίδοση ήταν οι 16 πόντοι με τη Ζάλγκιρις στο Κάουνας.

Μάλιστα, ο Γιουρτσεβέν κατάφερε να φτάσει τους πόντους αυτούς χωρίς βολή, αφού μέτρησε 9/10 δίποντα και μερικά εντυπωσιακά καρφώματα που ξεσήκωσαν το ΟΑΚΑ. Αξίζει να σημειωθεί, δε, ότι τα 6 ριμπάουντ που μάζεψε στο πρώτο μέρος, είναι και αυτά ισοφάριση του προσωπικού του ρεκόρ καριέρας στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μποζίκας: «Δύσκολο να κρατήσεις τόσο χαμηλά μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός - Αξίζαμε προβάδισμα 20 πόντων στο ημίχρονο»

Ο Λάσο απάντησε για το αν σκέφτεται να παραιτηθεί από τον πάγκο της Εφές

Έξαλλη με Τζόουνς η Μαρία Δαρσινού: «Ποιος είναι αυτός που κάνει νταηλίκια στον Σλούκα; Η μάνα του τον ξέρει;»

ΜακΚίσικ στον bwinΣΠΟΡ FM: «Βασιστήκαμε ο ένας στον άλλο και εκτελέσαμε το πλάνο - Ήταν μία καταπληκτική νίκη»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για τη νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι των «αιωνίων»

Τζόζεφ: «Μας πείσμωσε η ήττα στο Κύπελλο - Μου ταιριάζει το στυλ του Ολυμπιακού και του Μπαρτζώκα»

Χέιζ-Ντέιβις: «Δεν μου επιτράπηκε από τον Ολυμπιακό να κάνω την κλασική ρουτίνα μου με τα σουτ»

Γιαννακόπουλος: «Όσο το σερί μεγαλώνει, η κούπα θα πλησιάζει - Να διώξω αυτούς που έχουν φέρει Ευρωλίγκα; Αυτά αλλού»!

Ολυμπιακός: Έφτασε τις 11 σερί νίκες επί του Παναθηναϊκού σε επίπεδο Ευρωλίγκας

Τα highlights από το μεγάλο ντέρμπι των «αιωνίων» για την 30ή αγωνιστική της Ευρωλίγκας