Με το σπουδαίο διπλό επί του Ολυμπιακού στο Φάληρο να ανήκει πλέον στο παρελθόν, ο Παναθηναϊκός επικεντρώνεται στις επόμενες αγωνιστικές του υποχρεώσεις στα playoffs της Stoiximan Super League.

Η σημερινή προπόνηση των «πρασίνων» διεξήχθη το μεσημέρι στο «Γ. Καλαφάτης», με τον Φατίχ Τερίμ να χωρίζει τους παίκτες του σε δύο γκρουπ. Αρχικώς, όσοι ήταν βασικοί στο ντέρμπι «αιωνίων» έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ οι υπόλοιποι μετά την προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και fun games και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Όσον αφορά τους τραυματίες, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γεντβάι και Σένκεφελντ, ενώ θεραπεία ακολούθησε ο Ντραγκόφσκι , ενώ το δικό τους πρόγραμμα έκαναν οι Μάγκνουσον και Πάλμερ – Μπράουν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την αεράτη ΑΕΚ, το κέρδος του Παναθηναϊκού και το «μπλόκο» στον ΠΑΟΚ

Μάνταλος: «Πήραμε τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς με επιβλητική νίκη - Χάρηκα περισσότερο το γκολ από την ασίστ»

Λουτσέσκου: «Στο παρελθόν τέτοια παιχνίδια τα χάναμε - Ήταν το χειρότερο ματς από άποψη κόπωσης»

Μουκουντί ο 20ός διαφορετικός σκόρερ της ΑΕΚ φέτος

Μπενίτεθ: «Η ομάδα βελτιώνεται και δείχνει πράγματα που θέλουμε - Έπρεπε να είχαμε τελειώσει το ματς στο ημίχρονο»

Γκεοργκίεφ: «Ένιωσα καταπληκτικά, άγγιξε το τέλειο η ομάδα»

Νίκολιτς: «Το τελικό σκορ μιλά από μόνο του - Πρέπει να δουλέψουμε για να μην κάνουμε δώρα στον αντίπαλο»

Τσορμπατζόγλου: «Αλλοιώνεται και χειροτερεύει η εικόνα του ΠΑΟΚ»

Μουκουντί: «Δουλέψαμε πολύ αυτήν την εβδομάδα - Πρέπει να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη»

Παπαδόπουλος: «Δεν είχαμε πάθος, να μας γίνει μάθημα η ήττα»