Μία ημέρα μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, ο Παναθηναϊκός στρέφει πλέον την προσοχή του στο κυριακάτικο εκτός έδρας αθηναϊκό ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ (18/01, 21:00) για τη 17η αγωνιστική της Stoiximan Super League.
Στη σημερινή προπόνηση, ο Ράφα Μπενίτεθ χώρισε το πρόγραμμα σε δύο γκρουπ: Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με τον Άρη έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά, δουλεύοντας σε ασκήσεις κυκλοφορίας και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.
Στο μέτωπο των τραυματιών, ο Ντέσερς συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας του, ενώ ο Φίλιπ Τζούριτσιτς έκανε ατομικό και θεραπεία. Οι πιθανότητες συμμετοχής του Σέρβου στο ντέρμπι μειώνονται αισθητά, καθώς δεν έχει ακόμη ενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα.