Πρωινή ήταν η σημερινή (24/3) προπόνηση του Παναθηναϊκού, πρώτη μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League.

Σε αυτήν, υπήρξαν και ευχάριστα νέα για τον Ράφα Μπενίτεθ, καθώς ο μεν Έρικ Πάλμερ-Μπράουν ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα. Παράλληλα, για πρώτη φορά μετά το σοβαρό τραυματισμό του, ο Γιώργος Κυριόπουλος ακολούθησε μέρος του προγράμματος με την ομάδα!

Αντιθέτως, θεραπεία έκαναν οι τραυματίες Γιώργος Κάτρης, Χάβι Ερνάντεθ, Τιν Γεντβάι και Μούσα Σισοκό. Επίσης, απόντες ήταν οι διεθνείς Τάσος Μπακασέτας, Ανδρέας Τετέι, Σωτήρης Κοντούρης, Σβέριρ Ίνγκασον, Αλμπάν Λαφόν, Άνταμ Τσέριν, Φακούντο Πελίστρι, Κάρολ Σβιντέρσκι, Αντριάνο Γιάγκουσιτς, Γιάννης Μπόκος και ο Σίριλ Ντέσερς που έχει ειδική άδεια.

Από εκεί και πέρα, οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ακολούθησε άσκηση κυκλοφορίας μπάλας και το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: Περνάει την πόρτα του χειρουργείου ο Γκατσίνοβιτς με πρόβλημα στον μηνίσκο

Τουμπά: «Η βαθμολογία δεν αλλάζει, αλλά πρέπει να μπούμε με με ψυχή και καρδιά στο τελευταίο ματς»

Το υπέροχο τελείωμα του Γιόβιτς και η «απάντηση» του Μύθου: Τα highlights από την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ

Κάλεσμα της Original για υποδοχή της ΑΕΚ στο αεροδρόμιο!

Κετζιόρα: «Δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι, θα παλέψουμε μέχρι τέλους για το Champions League»

Μύθου: «Μπορούσαμε περισσότερα για τα 100 χρόνια, το χρωστούσαμε στους οπαδούς και στους εαυτούς μας»

Νικολογιάννης: «Καμία δικαιολογία για την εικόνα του Παναθηναϊκού-Δεν είναι θέμα κινήτρου αλλά σχεδίου»

Χριστόγλου: «Κάτι έκανε στα τελευταία ντέρμπι ο Ολυμπιακός»

Μεντιλίμπαρ: «Για ακόμα μια φορά δεν σκοράραμε όσο θα έπρεπε - Ο Ροντινέι δεν μπακ πια, είναι εξτρέμ»

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έπαιξε στην Τούμπα σαν να μην είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα»