Τον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου θα πατήσει ο Τζιμπρίλ Σισέ. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός όπως μετέδωσε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, θα τιμήσει τον Γάλλο επιθετικό στο ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ την Κυριακής 22 Ιανουαρίου στο πλαίσιο της 19Ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Η βράβευση αυτή του Σισέ εντάσσεται στο πλαίσιο των αντίστοιχων βραβεύσεων που κάνουν οι πράσινοι σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι του στο πλαίσιο του πρωταθλήματος σε παίκτες που έχουν φορέσει τη φανέλα της ομάδας στο παρελθόν.

Θυμίζουμε ότι υπήρχε μια φημολογία ότι ο Σισέ θα… επιστρέψει στη Λεωφόρο για να βραβευτεί, μια φημολογία που είχε αναπτυχθεί ιδιαίτερα πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κονούρ: «Ολυμπιακός και Μπεσίκτας διεκδικούν τον Μαυροπάνο»

Τσακίρης: «Το μεγάλο όπλο της ΑΕΚ - Είχε κι άλλο κέρδος εκτός του Κουτέσα»

Ο Τετέι κινείται νομικά κατά του Κωστή Ραπτόπουλου

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός, μετά το ''ηλεκτροσόκ'', αρχίζει και ξαναβρίσκει χαρακτήρα»

Παναθηναϊκός για ποστάρισμα Αλγουαθίλ: «Απουσία στοιχειώδους θεσμικής σοβαρότητας - Αλαζονεία, ασέβεια και οπαδιλίκι»

Δεσύλλας: «Ζητούμενο η σωστή διαχείριση για τον Παναθηναϊκό και η ψύχραιμη ανάλυση της ήττας»

Μπάνζα: «Είμαστε ομάδα με μεγάλη ποιότητα, θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Τσορμπατζόγλου: «Ήρθε ο μήνας της κρίσης για τον ΠΑΟΚ - Δίλημμα για τον Λίσι ο παρτενέρ του Μιχαηλίδη»

Κετσετζόγλου: «Ίσως στην αποστολή με Σαχτάρ ο Βάργκα-Κανένας διαιτητής στην Ευρώπη δεν θα ακύρωνε το γκολ του Κουτέσα»

Αθανασίου: «Η χειρότερη εικόνα του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα - Ο διαιτητής αλλοίωσε την εικόνα του ματς»