Σε… θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του Όντεντ Κάτας για τον Παναθηναϊκό. Όπως προκύπτει από το Ισραήλ, ο 46χρονος προπονητής έχει ουσιαστικά συμφωνήσει με τους «πράσινους» για συμβόλαιο ενάμιση έτους, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.

Το «τριφύλλι» δεν έχει ούτε την πρόθεση ούτε την οικονομική δυνατότητα να πληρώσει buy out στην ομάδα του για να τον προσλάβει. Η Χάποελ Ιερουσαλήμ δεν τον… διευκολύνει προχωρώντας στη λύση της συνεργασίας τους και ουσιαστικά του πετά το μπαλάκι. Κοινώς… αν ο Κάτας θέλει να αποχωρήσει, θα πρέπει να παραιτηθεί.

Ο Ισραηλινός προπονητής βρίσκεται σε δίλημμα. Από τη μια έχει την πρόκληση να εργαστεί στην Ευρωλίγκα και σε μια ιστορική ομάδα ζώντας σε μια πόλη που αγαπά και γνωρίζει καλά από τη θητεία του ως παίκτης, αλλά από την άλλη δεν θέλει να αφήσει μεσούσης της περιόδου την Χάποελ, τους παίκτες του, αλλά και τη διοίκηση η οποία τον έχει εμπιστευτεί και στηρίξει σε δύσκολες περιόδους μετά από άσχημα αποτελέσματα.

Θα επιθυμούσε να αποχωρήσει με ένα βελούδινο διαζύγιο και χωρίς να κακοκαρδίσει κανέναν στην Χάποελ, αλλά αυτό δεν είναι όπως φαίνεται δυνατό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ζέρβας: «Δεν μπορεί να επέμβει στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός, πρέπει να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα»

Χωρίς Φουρνιέ κόντρα στην ΑΕΚ ο Ολυμπιακός

Παναθηναϊκός AKTOR-Πανιώνιος: Με στόχο την αντίδραση μετά την ήττα από τη Βαλένθια οι «πράσινοι»

Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Στο ΣΕΦ το σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής στην Stoiximan GBL

Γιαννακόπουλος: «Να χάνεις και να έχεις όλη τη στήριξη του κόσμου, ενώ ο αντίπαλός σου απολαμβάνει κρατική υποστήριξη»

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Ηρακλής, πέρασε από την Καρδίτσα διευρύνοντας το σερί του

Άντεξε στην αντεπίθεση του Αμαρουσίου και πανηγύρισε την 5η νίκη του το Περιστέρι

Σεγκούρα: «Αυτή την ένταση θέλουμε να έχουμε ως ομάδα, πιστεύω στους παίκτες και την ομαδική δουλειά»

Επέστρεψε από τη διακοπή με νίκη επί του Κολοσσού και παραμένει στα ψηλά της βαθμολογίας ο ΠΑΟΚ

Τρομακτικός Προμηθέας διέλυσε με 100άρα τη Μύκονο και επέστρεψε στις νίκες