Κι όμως δεν έχει κλείσει το θέμα του Μπενιάτ για τον Παναθηναϊκό. Αυτό υποστηρίζουν τα ισπανικά ΜΜΕ με ένα δημοσίευμα της AS να εμπλέκει τους πράσινους σχετικά με την αναζήτηση ομάδας από τον Βάσκο ο οποίος δεν έχει βρει ακόμη ομάδα.

Ο Μπενιάτ έχει μείνει ελεύθερος κάτι που σημαίνει ότι έχει περιθώριο για να βρει ομάδα μέχρι και τις 16 του μήνα. Στο δημοσίευμα αυτό αναφέρεται ότι η Έλτσε θέλει τον παίκτη για τον οποίο ακόμη υπάρχει ανοικτό το παράθυρο του Παναθηναϊκού.

Η AS υποστηρίζει ότι ο 33χρονος προβληματίζεται πολύ για να αποχωρήσει από την Ισπανία και για τον λόγο αυτό δεν έχει απαντήσει θετικά στο τριφύλλι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR

«Παραμένει στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Μαρτινέλι»