Στη διάψευση του δημοσιεύματος ότι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη προχώρησε ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι επίσης τονίζουν για ακόμη μια φορά ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση για την παραχώρηση του παίκτη.

Το τελευταίο δημοσίευμα από την Πορτογαλία έκανε λόγο για νέα πρόταση της ομάδας της Λισαβόνας για την απόκτηση του διεθνούς επιθετικού από τους πράσινους προσφέροντας ένας ποσό το οποίο ανέρχεται συνολικά στα 18 εκατομμύρια, και το οποίο αναλύεται ως εξής, 16 εκατομμύρια και άλλα δύο εκατομμύρια με την μορφή μπόνους επίτευξης στόχων.

Οι πράσινοι όπως μετέφερε και ο Τάσος Νικολογιάννης στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τονίζουν ότι δεν ισχύει η πληροφορία αυτή, επισημαίνοντας για ακόμη μια φορά ότι η επιθυμία είνα ο Ιωαννίδης να φοράει τη φανέλα της ομάδας και τη νέα σεζόν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Εμμονή για το πρωτάθλημα στη ΑΕΚ, καμία άλλη κουβέντα»

Νικολακόπουλος: «Τι κερδίζει, τι χάνει ο Ολυμπιακός από τον τελικό του Κυπέλλου…»

Αθανασίου: «Οι αποφάσεις στο τέλος της σεζόν - Ποιες οι μεταγραφικές αναζητήσεις του Παναθηναϊκού»

Νίκολιτς για το Μουσείο της ΑΕΚ: «Ένιωσα σύνδεση με τη μεγάλη Ιστορία του συλλόγου - Δεν έχω ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο»

«Ολυμπιακός, Άντερλεχτ και Νις εξετάζουν την περίπτωση του Ντιαλό»

ΑΕΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Γιόβιτς και «γκαζώνει» για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Ανοίγει ο φάκελος στόπερ και... μάχη για Τσάπρα ενόψει καλοκαιριού

Τσακίρης: «Οι… υποστηρικτικοί πρωταγωνιστές της ΑΕΚ - Δεδομένα ανοιχτή και η προπόνηση πριν τον Παναθηναϊκό»

Τσανάκας: «Κάθε ματς θα είναι το σημαντικότερο από εδώ και πέρα για τον Ολυμπιακό»

«Να φέρουμε τον Ατρόμητο εκεί που ήταν για χρόνια»: Έδεσαν Κέρκεζ και χτίζουν γύρω του οι Περιστεριώτες!