Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού τοποθετεί δημοσίευμα της «ACB» τον Άλντο Πάρα. Ο 19χρονος εξτρέμ φέρεται να έχει προσεγγίσει το βλέμμα αρκετών ομάδων, μεταξύ αυτών και οι «πράσινοι» οι οποίοι τον εξετάζουν ως μια περίπτωση προοπτικής για τη Β’ ομάδα.

Εκτός του Παναθηναϊκού άλλες τέσσερις ομάδες τον τσεκάρουν, με τη Ρίγα από τη Λετονία να βρίσκεται ανάμεσα στις υποψήφιες, ενώ και το όνομα της Ζενίτ γίνεται γνωστό.

Ο Άλντο Πάρα αγωνίζεται στην Σπόρτινγκ Λουκένιο, ενώ έχει περάσει και από τη Σέρο Πορτένιο, με τον 19χρονο να μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις πίσω από τον σέντερ φορ.





ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λίσι: «Χρειαζόμαστε βελτίωση από αγώνα σε αγώνα»

Τα highlights από τη νίκη του Παναιτωλικού κόντρα στην Καλαμάτα

Τσορμπατζόγλου: «Ο Σαββίδης που ισορροπεί καταστάσεις και ο Τέιλορ που δικαιώνει τον Λίσι στα χαφ του ΠΑΟΚ»

Χριστοφιλέας: «Δεν δικαιούμασταν να χάσουμε - Έχουμε καλή ομάδα και θα παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο»

Αναστασίου: «Ο Παναιτωλικός είναι οικογένεια, το νιώθεις στο γήπεδο και τα αποδυτήρια»

Παναιτωλικός με σπασμένα φρένα, πήρε εκδίκηση από την Καλαμάτα και έκανε το 2Χ2!

Η γκολάρα του Νανού και η απάντηση του Γκονσάλες: Τα highlights από την ισοπαλία ανάμεσα σε Βόλο και Ηρακλή

Εκτός ο Μάνσο στην Κηφισιά για ΑΕΚ

Τσακίρης: «Πιθανό ο Νίκολιτς να αλλάξει κάποιο σέντερ μπακ - Παναιτωλικός και ΑΠΟΕΛ ενδιαφέρονται για τον Σαχαμπό»

Τσανάκας: «Με αλλαγές ο Ολυμπιακός κόντρα στον Asteras AKTOR - Οι δύο θέσεις για τις επόμενες μεταγραφές»