Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε σε άσχημο βράδυ την Παρασκευή και γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 89-79 από τη Βαλένθια, για τη 14η αγωνιστική της Euroleague.

Ο προπονητής των «πράσινων», Εργκίν Αταμάν, εμφανίστηκε ιδιαίτερα δυσαρεστημένος από την εικόνα της ομάδας του απέναντι στους Ισπανούς και φρόντισε να το δείξει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο.

Την επομένη της ήττας, ο Τούρκος τεχνικός αφιέρωσε δύο ώρες σε ανάλυση video, επισημαίνοντας τα λάθη και κάνοντας έντονες παρατηρήσεις στους παίκτες του. Ακολούθησε σκληρή προπόνηση κανονικής διάρκειας, με στόχο να επανέλθει η ομάδα σε υψηλά επίπεδα συγκέντρωσης και έντασης.

Από την προπόνηση απουσίασε ο Κέντρικ Ναν λόγω στομαχικών διαταραχών, ενώ οι Τζέντι Όσμαν και Ρισόν Χολμς συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα. Αντίθετα, ο Αλέξανδρος Σαμοντούροφ προπονήθηκε κανονικά, έχοντας ξεπεράσει το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέο story Γιαννακόπουλου μετά το ξέσπασμα: «Eδώ σε αυτό το τραπεζάκι τον Μάιο θα βάλω το Ευρωπαϊκό, δεν πά' να λέτε…»

Σιάο: «Συνεχίζουμε να παλεύουμε μέχρι να φτάσουμε στη δόξα»

Αποθέωση Γιάννη σε Κώστα Αντετοκούνμπο μετά τη νίκη του Άρη Betsson επί του Παναθηναϊκού

Σερέλης: «Πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι, δεν έχει κριθεί τίποτα»

Εντυπωσιακό διπλό για τον Παναθηναϊκό στον Βόλο

Μήτρου-Λονγκ: «Ήταν μια νίκη δήλωση, αποτέλεσμα που δείχνει τι μπορούμε να πετύχουμε σαν ομάδα»

Το σόου του Μήτρου-Λονγκ και ο εκπληκτικός Αντετοκούνμπο: Τα highlights από τη μεγάλη νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού!

Απίθανες στιγμές στο Αλεξάνδρειο: Πανηγύρισαν έξαλλα οι παίκτες του Άρη και ο Σιάο μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού!

Μίλιτσιτς: «Μια τεράστια νίκη, κόντρα σε ένα μεγαθήριο του ευρωπαϊκού μπάσκετ»

Την έπαθε ξανά από τον Άρη ο Παναθηναϊκός: Πρώτη ήττα εκτός των ντέρμπι αιωνίων μετά από 2 χρόνια!