Το «2 στα 2» στην έβδομη «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκας έκανε το βράδυ της Πέμπτης (06/02) ο Παναθηναϊκός AKTOR, ο οποίος συνέτριψε με σκορ 104-89 την Αναντολού Εφές στο «φλεγόμενο» ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Για ακόμη μία φορά τη φετινή σεζόν, ο Κέντρικ Ναν ήταν απλά απολαυστικός, με τον Αμερικανό εκρηκτικό γκαρντ να πραγματοποιεί μια μυθική και πληθωρική εμφάνιση!

Συγκεκριμένα, ο 29χρονος σούπερ σταρ των «πράσινων» ολοκλήρωσε το ματς με 36 πόντους, 7/10 δίποντα, 5/11 τρίποντα, 7/7 βολές, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ και ισάριθμα κλεψίματα, συγκεντρώνοντας σε 33:15 λεπτά συμμετοχής 37 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης!



Μάλιστα, ο άλλοτε ΝΒΑερ… εξερράγη στο τρίτο δεκάλεπτο, εκεί όπου πέτυχε 18 πόντους με 6/7 εντός πεδιάς, έχοντας σε κάποιο διάστημα τρία διαδοχικά τρίποντα!

Με την επίδοσή του στο PIR, ισοφάρισε την κορυφαία του εμφάνιση στον θεσμό, όταν την είχε πραγματοποιήσει στις 17 Δεκεμβρίου του 2024 κόντρα στην Αρμάνι, ενώ, για μόλις 4 πόντους δεν έκανε ρεκόρ στο σκοράρισμα.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ευρωλίγκα: Με τριπλό Ολυμπιακό και Φαρίντ τα 10 καλύτερα καρφώματα του Φεβρουαρίου

Πετρίδης: «Με χαρακτήρα τελικού για τον Παναθηναϊκό το ντέρμπι στο ΣΕΦ»

Ζέρβας: «Με Βεζένκοφ, Μιλουτίνοφ στο ντέρμπι - Το καλοκαίρι πρέπει να γίνει αναβάθμιση στα γκαρντ»

Αναβλήθηκε το... εξ αναβολής παιχνίδι της Χάποελ Τελ Αβίβ με την Παρί

Η Μέση Ανατολή ανάβει «κόκκινο» για το μπάσκετ: Πώς οι πολεμικές εντάσεις επηρεάζουν τη Euroleague

Next Gen: Αναστολή της διοργάνωσης λόγω των βομβαρδισμών στο Άμπου Ντάμπι

Διεκόπη ματς της ομάδας Next Gen του Άρη στο Αμπου Ντάμπι λόγω βομβαρδισμών

Αλλάζουν ξανά έδρα οι ομάδες του Ισραήλ για τη Euroleague, που θα παίξουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός με Χάποελ

Γενικός διευθυντής Φενέρμπαχτσέ: «Ξεπερασμένη και άδικη η μέθοδος διανομής εσόδων στην Euroleague»

Ευρωλίγκα: Ορίστηκαν οι έδρες για τα παιχνίδια των ισραηλινών ομάδων με τις Φενέρ και Εφές