Η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε τους διαιτητές του Game 5 ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Αναντολού Εφές, που θα γίνει την Τρίτη στο ΟΑΚΑ (21:45).

Το παιχνίδι που θα κρίνει την πρόκριση στο Final 4 του Άμπου Ντάμπι ορίστηκαν να διευθύνουν οι Κάρλος Περούγκα (Ισπανία), Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία) και Εμίλιο Πέρεθ (Ισπανία).

Ο Περούγκα ήταν μεταξύ των διαιτητών στο Game 2 στο ΟΑΚΑ, που κέρδισε η Εφές, ενώ ο Λοτερμόζερ και ο Πέρεθ ήταν στο Game 3 στην Πόλη που κέρδισε ο Παναθηναϊκός.

Στο άλλο Game 5 της Τρίτης (20:00), ανάμεσα σε Μονακό και Μπαρτσελόνα, διαιτητές θα είναι οι Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Μίλαν Νέντοβιτς (Σλοβενία) και Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στην Ντουμπάι BC ο δήμιος της ΑΕΚ, Λουκόσιους

Χάποελ Ιερουσαλήμ: Συμφώνησε με Σάσα Ομπράντοβιτς και ζητά διετές συμβόλαιο από Ευρωλίγκα

«Ο άνθρωπος πίσω από τον Ολυμπιακό, τότε και τώρα»: Η αναδρομή της Euroleague στις δύο κούπες του Μπαρτζώκα

Το φοβερό μήνυμα του Μιλουτίνοφ για την Ευρωλίγκα: «Η νίκη της φωνής μέσα μου που αρνήθηκε να σταματήσει όταν πονούσε»

«Την προηγούμενη Κυριακή γράφτηκε ιστορία»: Τα πλάνα της Εuroleague από τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στο Τelekom Center!

Γουόκαπ: «Το βράδυ της Ευρωλίγκας κατάλαβα ότι ο Ολυμπιακός είναι τρόπος ζωής»

Φενέρμπαχτσε: «Σαν να υπήρχε προδιάθεση για να δοθεί στον Ολυμπιακό η Euroleague»

Το συγκινητικό βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την κατάκτηση της Euroleague: «Κάπου σε μια παλιά κασέτα…»

Μπουργκ εκτός Euroleague: Τι σημαίνει για τη λίγκα και ποιοι… καραδοκούν!

«Αυτοί που επιμένουν, γράφουν ιστορία»: Το βίντεο του Ολυμπιακού για το λάβαρο της Ευρωλίγκας στο ΣΕΦ