Γνωστές έγιναν οι δωδεκάδες με τις οποίες θα παραταχθούν Παναθηναϊκός AKTOR και Εφές, στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο κατάμεστο ΟΑΚΑ για την 26η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Όπως γνωρίζαμε ήδη, ο Εργκίν Αταμάν δεν έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Λεσόρ, Γιούρτσεβεν και Γκριγκόνις, όπως και στον Αντετοκούνμπο, ο οποίος έχει τεθεί εκτός ομάδας και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ενώ για τους φιλοξενούμενους δεν θα αγωνιστεί ο Σέιν Λάρκιν.

Αναλυτικά οι δωδεκάδες:

Παναθηναϊκός (Αταμάν): Καλαϊτζάκης, Μπράουν, Μωραΐτης, Σλούκας, Όσμαν, Σαμοντούροβ, Παπαπέτρου, Γκραντ, Ναν, Γκάμπριελ, Χουάντσο, Μήτογλου.

Εφές (Μπάνκι): Μπομπουά, Νουόρα, Μπράιαντ, Σμιτς, Τόμπσον, Ντοζίερ, Πουαριέ, Οζντεμίρογλου, Οσμάνι, Οτούρου, Γιλμάζ, Γουίλις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube