Με τα… φώτα να πέφτουν πάνω στον νεοαποκτηθέντα πρώην ΝΒΑer, Κέντρικ Ναν και τον Λούκα Βιλντόσα να ακολουθεί κανονικά την αποστολή, αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ο Παναθηναϊκός έφτασε στο Βερολίνο για την αναμέτρηση με την Άλμπα (10/11, 21:00), για την 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Το «τριφύλλι» έχει ρεκόρ 2-4 και ψάχνει το πρώτο του «διπλό» στη φετινή διοργάνωση, απέναντι στους Γερμανούς που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις με 1-5.

Στο μεταξύ, οι κερκίδες της «Mercedes-Benz Arena» θα έχουν έντονο το… πράσινο χρώμα, καθώς η ομάδα του Εργκίν Αταμάν αναμένεται να έχει την υποστήριξη περίπου 1.000 φίλων της.











ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γιασικεβίτσιους: «Δεν έχουμε καταλάβει τη φιλοσοφίας μας στην άμυνα και φερόμαστε σαν ερασιτεχνική ομάδα»

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το Game 4 του Παναθηναϊκού με τη Βαλένθια!

Τέιλορ: «Ήμασταν προετοιμασμένοι, μας άφησαν να παίξουμε οι διαιτητές, παίζουμε καλό κι όχι τοξικό μπάσκετ»

Χειραψία Μαρτίνεθ και Σερέλη μετά το τέλος του ματς στο T-Center

Ρογκαβόπουλος: «Όταν φτάνει εκεί το παιχνίδι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα - Ήθελα πολύ να μπει το τελευταίο σουτ»

Μοντέρο: «Να κρατήσουμε την ίδια ενέργεια, αυτό είναι το παιχνίδι μας»

Σερέλης: «Ήμασταν λίγο παθητικοί, πήραμε το μάθημά μας και θα εμφανιστούμε πιο έτοιμοι»

Σορτς: «Δεν μπήκαμε καλά και δεν είχαμε ενέργεια»

«Η πίεση πλέον περνά στον Παναθηναϊκό»: Το σχόλιο του Γιώργου Πετρίδη μετά τη νίκη της Βαλένθια στο Game 3

Άλμπερτ: «Τερματίσαμε στη δεύτερη θέση για κάποιο λόγο και το δείξαμε σήμερα»