Μέσω του προέδρου της αντιπάλου του έγινε γνωστό άλλο ένα φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας του Παναθηναϊκού για την νέα σεζόν. Ο Μάριαν Πογιατίνα, πρόεδρος της Ντιναμό Ζάγκρεμπ σε δηλώσεις του… έβγαλε την είδηση ότι η ομάδα του θα υποδεχθεί τους πράσινους στις 8 Σεπτεμβρίου στην Κροατία.

Μάλιστα, όπως ανέφερε το φιλικό παιχνίδι αυτό θα έχει και μια ειδική σημασία για τις ομάδες καθώς πρόκειται να δώσουν το «παρών» και να βραβευτούν για την προσφορά τους στις δύο, παλαίμαχοι παίκτες, τόσο του μπάσκετ, όσο και του ποδοσφαίρου.

«Πάντα επισημαίνουμε ότι οι οπαδοί είναι το κύριο μέρος του συλλόγου. Χωρίς αυτούς, θα ήταν δύσκολο να φτάσουμε στα προημιτελικά των πλέι οφ του πρωταθλήματος και στα ημιτελικά του Κυπέλλου χωρίς αυτούς. Η βάση για αυτές τις επιτυχίες δημιουργήθηκαν από μια κοινή δράση με την Bad Blue Boys, στην οποία πουλήσαμε 550 ετήσια εισιτήρια δημιούργησαν την οικονομική βάση για αυτές τις επιτυχίες, ήταν ο άνεμος στην πλάτη μας ακόμα και σε όμορφες στιγμές, αλλά και στήριγμα στις δύσκολες μέρες της σεζόν. Ως ένδειξη ευχαριστίας για όλα αυτά, αποφασίσαμε να τους παρουσιάσουμε ένα τέτοιο θέαμα, τον μεγάλο Παναθηναϊκό στο Ζάγκρεμπ σε έναν αγώνα στον οποίο το αποτέλεσμα είναι ακόμα στο δεύτερο πλάνο», ανέφερε ο Πογιατίνα και συνέχισε:

«Ειδικοί καλεσμένοι θα είναι σίγουρα ποδοσφαιριστές και μπασκετμπολίστες που έπαιξαν και στους δύο συλλόγους, και ελπίζουμε να τους συγκεντρώσουμε όλους, από τον Βέλιμιρ Ζάετς και τον Στόγιαν Βράνκοβιτς, μέσω των Ιγκόρ Μπίσκαν, Σίλβιο Μάριτς, Γιούριτσα Γκόλεματς, Νταμίρ Μουλαομέροβιτς, Γκόραν Βλάοβιτς, Ντίνo Ράντζα, Νικόλα Πρκάτσιν και άλλοι. Και όχι μόνο σε αυτόν τον αγώνα της Ντιναμό με τον Παναθηναϊκό, αλλά και στο κατάλληλο γαλαζοπράσινο εορταστικό δείπνο που θα διοργανωθεί στο πλαίσιο αυτής της μπασκετικής συνάντησης».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπαρτζώκας: «Να ανασυνταχθούμε και να κερδίσουμε με τον κόσμο μας - Ο Τζόουνς έπρεπε να προστατέψει τον εαυτό του»

Γιαννακόπουλος: «Πέταξαν τον Ναν εκτός, τον πιο ακριβό παίκτη του παρκέ, μας κλέβουν»!

Τελευταία φορά το 2017: Ποιος παίρνει το πρωτάθλημα όταν κρίνεται σε Game 5 στο ΣΕΦ

Αταμάν: «Θα πάμε για να πάρουμε το πρωτάθλημα μέσα στο ΣΕΦ - Είμαι σίγουρος ότι θα μας φερθούν δίκαια»

Μπαρτζώκας: «Έγιναν πράγματα που δεν έπρεπε - Χάσαμε το ματς από λάθος αποφάσεις»

Ο τίτλος κρίνεται στο ΣΕΦ: Η ημέρα και η ώρα του τεράστιου Game 5

Παναθηναϊκός από ατσάλι, άντεξε στον… μαραθώνιο με τον Ολυμπιακό και έστειλε τους τελικούς σε Game 5!

Oπαδός του Παναθηναϊκού στα court seats τράβηξε το μανίκι του Παπαπέτρου!

Στο Telekom Center για τον 4ο τελικό Βαγιαννίδης, Ιωαννίδης και Κουρμπέλης - «Παρών» και ο Μπογκντάνοβιτς!

Σε μεγάλο βράδυ ο Ναν, ξεπέρασε στο 1ο ημίχρονο του Game 4 τους δύο τελευταίους τελικούς!