Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League.

Με τον Φατίχ Τερίμ να καταλήγει στους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» οι οποίοι θα ξεκινήσουν κόντρα στον «δικέφαλο του Βορρά», κάνοντας επτά αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Άρη.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με σύστημα 4-3-3. Ο Λοντίγκιν θα καθίσει στο τέρμα, με τους Κώτσιρα, Αράο, Γεντβάι και Χουάνκαρ τετράδα στην άμυνα. Ρούμπεν, Τσέριν και Μπακασέτας θα αγωνιστούν στη μεσαία γραμμή, ενώ οι Μαντσίνι-Μπερνάρ στα άκρα και ο Σπόραρ στην κορυφή της επίθεσης.

Ενώ στον πάγκο του «τριφυλλιού» θα είναι οι: Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης, Zέκα, Λημνιός, Μλαντένοβιτς, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα και Ακαϊντίν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Project AJ88»: To εντυπωσιακό βίντεο της παρουσίασης του Γιάγκουσιτς από τον Παναθηναϊκό

Ατρόμητος: Με όλες τις μεταγραφές, αλλά χωρίς Μανσούρ η αποστολή για Κηφισιά

Επίσημο: Στον Άρη ο Κουαμέ

Ρούμπεν Πέρεθ: «Ο Παναθηναϊκός είναι σαν τη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα»

Τσανάκας: «Να στηριχτεί ο Καλογεροπουλος αφού δεν πήρε στόπερ ο Ολυμπιακός - Μεγάλο το πρέπει στο ντέρμπι»

Τσορμπατζόγλου: «Σχεδόν βέβαιο ότι ο Κωνσταντέλιας θα χάσει και τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό»

Επίσημο: Στον Παναθηναϊκό για 4,5 χρόνια ο Αντριάνο Γιάγκουσιτς - Το νούμερο στη φανέλα που επέλεξε

Σαββόπουλος: «Η απόφαση για το κενό που άφησε ο Μόντσου και τα πλάνα Χιμένεθ ενόψει ΠΑΟΚ»

Δεσύλλας: «Το παρασκήνιο της μεταγραφής Γιάγκουσιτς, ο απολογισμός του Ιανουαρίου και τα πλάνα Μπενίτεθ για Καραϊσκάκη»

Τσακίρης: «Ηθική δικαίωση για ΑΕΚ και Ηλιόπουλο - Υποψήφιοι και οι Μάνταλος-Ελίασον για την 11άδα»