Απρόοπτο στον Παναθηναϊκό AKTOR κατά τη διάρκεια του εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Άρη Betsson για τη 17η αγωνιστική της Stoiximan GBL.

Συγκεκριμένα, ο Ομέρ Γιούρτσεβεν αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό και έμεινε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο, με τους ιατρούς των «πράσινων» να πέφτουν πάνω του για να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα τραυματισμού.

Στο πρώτο 20λεπτο, ο Τούρκος σέντερ αγωνίστηκε για σχεδόν 6 λεπτά, μετρώντας 3 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σερέλης: «Πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι, δεν έχει κριθεί τίποτα»

Εντυπωσιακό διπλό για τον Παναθηναϊκό στον Βόλο

Μήτρου-Λονγκ: «Ήταν μια νίκη δήλωση, αποτέλεσμα που δείχνει τι μπορούμε να πετύχουμε σαν ομάδα»

Το σόου του Μήτρου-Λονγκ και ο εκπληκτικός Αντετοκούνμπο: Τα highlights από τη μεγάλη νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού!

Απίθανες στιγμές στο Αλεξάνδρειο: Πανηγύρισαν έξαλλα οι παίκτες του Άρη και ο Σιάο μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού!

Μίλιτσιτς: «Μια τεράστια νίκη, κόντρα σε ένα μεγαθήριο του ευρωπαϊκού μπάσκετ»

Την έπαθε ξανά από τον Άρη ο Παναθηναϊκός: Πρώτη ήττα εκτός των ντέρμπι αιωνίων μετά από 2 χρόνια!

Σερέλης: «Ήταν μία κακή εμφάνιση, έπρεπε να είμαστε πολύ πιο προσεκτικοί»

Απίστευτο ξέσπασμα Γιαννακόπουλου: «Είστε ξεφτιλισμένοι, πρέπει να παραιτηθείτε όλοι, παίκτες, προπονητές και βοηθοί»!

Βαθμολογία GBL: Δεύτερη ήττα για Παναθηναϊκό - «Κλείδωσε» το απόλυτο πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός