Με πρωινή προπόνηση στο «Γεώργιος Καλαφάτης» συνεχίστηκε και σήμερα (16/10) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, ενόψει της κυριακάτικης (19/10) εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Άρη.

Στην προπόνηση των «πράσινων» ενσωματώθηκαν οι Άνταμ Τσέριν, Αλμπάν Λαφόν, Σβέριρ Ίνγκασον και Αντριάνο Μπρέγκου, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδες.

Αντιθέτως, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Φακούντο Πελίστρι και Ρενάτο Σάντσες, ενώ σε θεραπεία υποβλήθηκαν οι Σίριλ Ντέσερς και Γιάννης Μπόκος, οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Χρήστο Κόντη για το ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες του «τριφυλλιού» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και τακτική, ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσανάκας: «Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας εξελίξεις για τους πρώτους στόχους του Ολυμπιακού»

Νέα εποχή στον ΠΑΟΚ: Λέο Μάτος και Βιεϊρίνια αναλαμβάνουν τα ηνία του αγωνιστικού τμήματος!

Δεσύλλας: «Πατάει ''γκάζι'' για ενίσχυση και αποχωρήσεις ο Παναθηναϊκός - Μεγάλος στόχος η αναβάθμιση στα χαφ»

Σορετίρε: «Επιστρέφω πεινασμένος για περισσότερα»

«Συμφωνία Ολυμπιακού και Λόπεθ, ανακοινώνεται μόλις τελειώσει τις διακοπές του»

Παναθηναϊκός: Τερμάτισε 3ος σε διεθνές τουρνουά νικώντας Κόμο και Τορίνο

Ντι Μάρτζιο: «Ο Ματσάρι θέλει να φέρει τον Ζερμπίν στον Ηρακλή»

Νικολακόπουλος: «Εντάξει με Μαφέο, τα μασάει ο Ουνάι, ξεκαθαρίζει για Τσάπρα ο Ολυμπιακός»

Αθανασίου: «Τα δεδομένα για κάθε παίκτη που απασχολεί τον Παναθηναϊκό - Ζεστός και πάλι για τον Ετιέν Καμαρά»

Τσακίρης: «Η επιθυμία της ΑΕΚ είναι να κλείσει άλλες δύο μεταγραφές πριν την προετοιμασία»