Θετικά νέα προέκυψαν από την προπόνηση του Παναθηναϊκού την Κυριακή του Πάσχα (05/05)!

Και αυτό διότι ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ επέστρεψε στις προπονήσεις και έβγαλε ένα μέρος αυτής, φουλάροντας έτσι για την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των «πράσινων».

Παρόλα αυτά η συμμετοχή του Ισπανού στο Game 5 με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (07/05, 21:15) είναι εξαιρετικά αμφίβολη και μένει να φανεί αν αλλάξει κάτι τα επόμενα 24ωρα.

Ο 28χρονος ήταν αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο της χώρας του, γύρισε στην Ελλάδα τη Μεγάλη Παρασκευή (03/05) και δείχνει να τα πηγαίνει καλά με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. Θυμίζουμε ότι ο Χουάντσο αγωνίστηκε μόνο στον πρώτο αγώνα της σειράς, εκεί όπου η ομάδα του Οντέντ Κάτας πήρε τη νίκη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Ρεάλ υπέγραψε για δέκα χρόνια στην EuroLeague

«Πίσω στην ομάδα που έχτισε μια δυναστεία» - Η ανάρτηση της Euroleague για Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκό

Το πιο επιτυχημένο «αιώνιο» δίδυμο προπονητών: Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας με τα περισσότερα βραβεία Coach of the Year!

GM Φενέρμπαχτσε: «Εμείς και η Εφές ζητήσαμε να μπει η Μπεσίκτας στην EuroLeague»

Ευρωλίγκα για Ομπράντοβιτς: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπου έχτισε δυναστεία και σήκωσε αμέτρητα τρόπαια»

Η Euroleague θυμήθηκε το σπουδαίο buzzer beater του Γκριγκόνις κόντρα στη Μονακό!

AS: «Η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να υπογράψει το 10ετές συμβόλαιό της μέχρι τις 30 Ιουνίου»

Ευρωλίγκα: Σκέψεις για διεξαγωγή με μια ομάδα λιγότερη του χρόνου

«Στο EuroCup η Μονακό, τη θέση της στην Ευρωλίγκα παίρνει η Μπεσίκτας»!

«Να σηκώνεσαι κάθε φορά που πέφτεις»: Το βίντεο του Ολυμπιακού από τους πανηγυρισμούς για την Ευρωλίγκα!