Τη δυσαρέσκειά του για τη διαιτησία στο πρόσφατο ματς με την Αρμάνι Μιλάνο, στο ΟΑΚΑ, εξέφρασε και επίσημα στην Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» επικοινώνησαν με τη διοργανώτρια αρχή και αντικείμενο συζήτησης ήταν τα καθοριστικά λάθη των τριών ρέφερι, που –κατά την άποψή τους- αλλοίωσαν το αποτέλεσμα κόντρα στους Ιταλούς.

Η επικοινωνία των δύο πλευρών κράτησε για αρκετή ώρα, με τους ανθρώπους της Ευρωλίγκας να ακούν με μεγάλη προσοχή τα όσα ανέφερε η πλευρά του «τριφυλλιού», καθώς υπήρχαν φάσεις στο συγκεκριμένο παιχνίδι, όπου τα λάθη των Σρέντεν Ράντοβιτς, Κάρλος Κορτές, Σάσο Πέτεκ ήταν κάτι παραπάνω από εξόφθαλμα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπουένο για NBA και Euroleague: «Υπήρχε διχασμός, αλλά πλέον έχει επιτευχθεί σύμπνοια - Ας το κάνουμε όλοι μαζί»

Το Σούπερ Καπ της Ευρωλίγκας οδεύει προς Άμπου Ντάμπι - Ανοιχτό και το σενάριο Κωνσταντινούπολης

Κορυφαίος παράγοντας της EuroLeague ο Γιανκούνας της Ζαλγκίρις

Μπουενο: «Πιστεύω ακόμα ότι μπορούμε να βρούμε κοινό σημείο με το ΝΒΑ - Η Ευρωλίγκα δεν ήταν ποτέ άλλοτε τόσο δυνατή»

Η ανάρτηση της Ευρωλίγκας για Ομπράντοβιτς-Διαμαντίδη: «Ακριβώς όπως παλιά»

Ευρωλίγκα: Με 24 ομάδες από τη σεζόν 2027/28 - Επενδύσεις άνω των 1,2 δισ. ευρώ

Ανέλαβε πρόεδρος της Ένωσης προπονητών της Ευρωλίγκας ο Πασκουάλ

Παρτίζαν: «Ο Μπόνγκα ενεργοποιεί τη ρήτρα του και πάει σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας»

Σκαριόλο: «Ο Ολυμπιακός άξιζε τρεις από τις τελευταίες Ευρωλίγκες, αλλά όχι τη φετινή»

Ντίνος: «Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, της δημιουργίας και της εξέλιξης»