Τη δυσαρέσκειά του για τη διαιτησία στο πρόσφατο ματς με την Αρμάνι Μιλάνο, στο ΟΑΚΑ, εξέφρασε και επίσημα στην Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» επικοινώνησαν με τη διοργανώτρια αρχή και αντικείμενο συζήτησης ήταν τα καθοριστικά λάθη των τριών ρέφερι, που –κατά την άποψή τους- αλλοίωσαν το αποτέλεσμα κόντρα στους Ιταλούς.

Η επικοινωνία των δύο πλευρών κράτησε για αρκετή ώρα, με τους ανθρώπους της Ευρωλίγκας να ακούν με μεγάλη προσοχή τα όσα ανέφερε η πλευρά του «τριφυλλιού», καθώς υπήρχαν φάσεις στο συγκεκριμένο παιχνίδι, όπου τα λάθη των Σρέντεν Ράντοβιτς, Κάρλος Κορτές, Σάσο Πέτεκ ήταν κάτι παραπάνω από εξόφθαλμα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φρανσίσκο: «Φυσικά και υπάρχουν πολλές προτάσεις αλλά ό,τι κι αν συμβαίνει είμαι συγκεντρωμένος»

Παναθηναϊκός-Παρί: Επιστροφή στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις μετά το Κύπελλο για τους «πράσινους»

Euroleague: Μπασκετική... πανδαισία με έξι αναμετρήσεις την Πέμπτη

Στην Αθήνα μαζί με την αποστολή του Ολυμπιακού θα ταξιδέψουν οι Γκος και Ράιτ!

Τζόουνς στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Έβαλαν τα σουτ κι εμείς τα χάσαμε - Έχουμε πολύ βαθύ ρόστερ»

Τα highlights από τη συγκλονιστική μονομαχία του Ολυμπιακού με τη Ζάλγκιρις στο Κάουνας

Απάντησε για την ένταση με τον Μπαρτζώκα ο Φουρνιέ: «Τον αγαπώ, είναι πολύ ανταγωνιστικός όπως και εγώ»

Μπαρτζώκας: «Έπρεπε να πάρουμε καλύτερες αποφάσεις» - Τι είπε για τους τραυματίες Βεζένκοφ & Μιλουτίνοφ

Πήρε το «θρίλερ» με Μπαρτσελόνα κι ελπίζει για δεκάδα η Βίρτους

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Έπεσε στο 18-10 ο Ολυμπιακός - Ξεμάκρυνε η πρωτοπόρος Φενέρ