Χωρίς τον Ματίας Λεσόρ και τον Γκέρσον Γιαμπουσέλε θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός τον Προμηθέα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL, καθώς ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποφάσισε να τους αφήσει εκτός της εξάδας των ξένων για λόγους ξεκούρασης.
Οι «πράσινοι» έχουν μπροστά τους μια απαιτητική εβδομάδα, με διπλή αγωνιστική στην Ευρωλίγκα. Συγκεκριμένα, θα αντιμετωπίσουν την Παρτίζαν εκτός έδρας (12/10) και τη Χάποελ Τελ Αβίβ εντός έδρας (16/10), με τους δύο παίκτες να παίρνουν τις απαραίτητες ανάσες ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Στην εξάδα επιστρέφει ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες ημέρες. Παράλληλα, ο Μουστάφα Φαλ αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με το «τριφύλλι» στο ελληνικό πρωτάθλημα, με στόχο να αποκτήσει τον απαραίτητο αγωνιστικό ρυθμό ενόψει των επόμενων υποχρεώσεων της ομάδας.
Αναλυτικά, η εξάδα των ξένων του Παναθηναϊκού:
Σιλβέν Φρανσίσκο, Μπράνκου Μπάντιο, Μουστάφα Φαλ, Ίζακ Μπόνγκα, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις.