Στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν τίθεται από σήμερα στον Παναθηναϊκό ο Ντίνος Μήτογλου. Ο διεθνής άσος του τριφυλλιού έκανε εξετάσεις σήμερα το πρωί από τις οποίες διαπιστώθηκε ότι έχει ξεπεράσει το πρόβλημα. Έτσι το ιατρικό επιτελείο της ομάδας έδωσε το «ΟΚ» στον παίκτη να ξεκινήσει προπονήσεις με τους πράσινους.

Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι είναι εξαιρετικά πιθανό το ενδεχόμενο ο Μήτογλου να είναι σε θέση να παίξει και στα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει ο Παναθηναϊκός στη Ρόδο.

Θυμίζουμε ότι ο Μήτογλου είχε τραυματιστεί στο δάκτυλο του χεριού του στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για το Μουντομπάσκετ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Αν χρειαστεί, υπάρχει πλάνο για να φύγουν οι Έλληνες»: Η ενημέρωση του Άρη για την Κ18 που βρίσκεται στο Άμπου Ντάμπι

Λαρεντζάκης: «Η νοοτροπία μας στο παρκέ πρέπει να αλλάξει - Οπωσδήποτε καλύτερο πρόσωπο και περισσότερη χημεία»

Διέλυσε τον Πανσερραϊκό και στρέφεται στα playoffs ο Παναθηναϊκός

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό ο Ομέρ Γιούρτσεβεν

«Πώς κλέβεις το βραβείο μου;» - Το βίντεο του Χέιζ-Ντέιβις για την κατάκτηση του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό!

Αμφίβολος ο Ρογκαβόπουλος για το επόμενο ματς με το Μαυροβούνιο

Τολιόπουλος: «Δεν έχω ξαναδεί τέτοια αστοχία σε καμία ομάδα μου - Όλοι θέλουμε να βρισκόμαστε στην Εθνική»

Σπανούλης: «Δεν θα καταστρέψουμε το σύμπαν για μια ήττα - Ο Τολιόπουλος είχε να παίξει 4 μήνες»

Καλαϊτζάκης: «Έδειξαν να το θέλουν περισσότερο»

Νίκολιτς: «Μια πραγματικά μεγάλη νίκη σε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα»