Γύρισε σελίδα ο Παναθηναϊκός μετά την Ευρώπη. Οι «πράσινοι» άφησαν πίσω τη ρεβάνς με την Μπράγκα, η οποία παρά την καλή προσπάθεια δεν τους χάρισε την πρόκριση στους ομίλους του Champions League και έχουν επικεντρωθεί στις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα. Επόμενος αντίπαλος είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» (3/9, 21:45), όπου το «τριφύλλι» έχει κακή παράδοση, ενώ πέρυσι νίκησε με γκολ λίγο πριν φινάλε.

Η καταπόνηση από τη μεγάλη προσπάθεια στην αναμέτρηση της Τρίτης είναι μεγάλη και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ετοιμάζεται να φρεσκάρει την ενδεκάδα του. Η μία αλλαγή είναι δεδομένη και αναγκαστική, με τον Γεντβάι να έχει τεθεί νοκ άουτ για 15 ημέρες, λόγω της θλάσης που υπέστη στο ματς με τους Πορτογάλους.

Είναι πιθανόν επίσης να ξεκινήσει ο Τσέριν αντί του Βιλένα, ενώ περιμένει να βγάλει τα συμπεράσματά του για την κατάσταση κάποιων ποδοσφαιριστών του σε επίπεδο κόπωσης και θα καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει. Οπότε, λογικά η σημερινή προπόνηση θα του δώσει τη δυνατότητα να καταλήξει σε μεγάλο βαθμό στις επιλογές του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αθανασίου: «Σβηστή νίκη και rotation με ΟΦΗ για τον Παναθηναϊκό – Τί βλέπουν στην ΕΠΟ και θα βάλουν Έλληνες διαιτητές;»

Μπέος: «Καλωσορίζω τους φίλους της ΑΕΚ και να σεβαστούν τη φιλοξενία μας»

Παναθηναϊκός: Βγαίνουν αύριο (25/02) τα εισιτήρια του ματς με τον Άρη

Κετσετζόγλου: «Δεν θα παρασυρθεί από το… πάρτι στον Βόλο η ΑΕΚ - Από την εποχή Σάντος αυτό που κάνει φέτος ο Νίκολιτς»

Πένθος στον Ολυμπιακό: Έφυγε ο Σωτήρης Γκαβέζος

Παναθηναϊκός: Επαγγελματικό συμβόλαιο στον 18χρονο μεσοεπιθετικό Κάουα

Σαββόπουλος: «Δεν βοήθησε και τον εαυτό του ο Χιμένεθ, έτσι κατέληξε σε Γρηγορίου ο Άρης»

Τσορμπατζόγλου: «Παραμένουν πολλά τα προβλήματα για τον ΠΑΟΚ - Δεν επιστρέφει κανείς τραυματίας»

«Θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα» - Οι Άραβες εξηγούν το «όχι» του Φορτούνη στην Αλ Καλίτζ

Ντέμης: «Δεν είναι πέναλτι του Κοστίνια - Τρομερή η ΑΕΚ, δεν έχει πιάσει ταβάνι ο Τετέι»