Εξαιρετικά κύλησαν τα πράγματα για τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (11/05) στα τρία μέτωπα, όπου έχει στραμμένη την προσοχή του ενόψει της κλήρωσης για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League! Οι «πράσινοι», θυμίζουμε, θέλουν σε Τσεχία, Αυστρία και Ελβετία οι δύο δεύτερες ομάδες, τουλάχιστον, να έχουν χειρότερο συντελεστή από εκείνον, ώστε να κλείσει θέση στο γκρουπ των τριών seeded στην κλήρωση της 18ης Ιουνίου!

Τα καλά μαντάτα ήρθαν αρχικά από την Αυστρία, όπου το ζητούμενο εκεί για το «τριφύλλι» είναι να μην τερματίσει στη 2η θέση η Σάλτσμπουργκ, κάτι πολύ πιθανό πια, αφού η Βόλφσμπεργκερ νίκησε και είναι, πλέον, στο +4, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Ωστόσο και η συνέχεια είχε ευχάριστες ειδήσεις για τους «πράσινους». Στο πιο «δύσκολο», να συμβεί, σενάριο, στην Τσεχία, η Μπάνικ Οστράβα ξέρανε τη Βικτόρια Πλζεν με σκορ 2-1 εκτός έδρας και την «έπιασε» στη 2η θέση με 68 βαθμούς, επίσης δύο αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα! Ο Παναθηναϊκός θέλει εδώ 2η την Μπάνικ και όχι την Πλζεν.

Στην Ελβετία, τέλος, η Σερβέτ διατηρήθηκε στο +2 από τη Γιουνγ Μπόις, την οποία υποδέχθηκε στην έδρα της, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0. Για το «τριφύλλι» εδώ το επιθυμητό σενάριο είναι να παραμείνει 2η η Σερβέτ.

Όπως προαναφέραμε, οι δύο δεύτερες ομάδες, τουλάχιστον, από τις τρεις σε Τσεχία, Αυστρία και Ελβετία να έχουν χειρότερο συντελεστή από εκείνον, ο Παναθηναϊκός θα είναι στους ισχυρούς της κλήρωσης για τον 2ο προκριματικό! Και για την ώρα τα πράγματα πάνε καλά για τους «πράσινους».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πολικό ψύχος στην Αστάνα: Μέχρι -22 η θερμοκρασία και αίσθηση… -27 την ημέρα του Καϊράτ-Ολυμπιακός!

Ολυμπιακός: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς με την Καϊράτ

Το προβάδισμα του Ολυμπιακού για την απευθείας είσοδο στη league phase του Champions League και η σύμπτωση με τη Σαχτάρ

Πώς μπορεί η Σαχτάρ να «κλέψει» το εισιτήριο του Champions League από τον Ολυμπιακό!

«Απλά πες τις ομάδες σωστά»: Επικό γλέντι με Κάραγκερ για Ολυμπιακό και Ρεάλ Μαδρίτης

Το επιβλητικό κορεό, οι αντιδράσεις στα γκολ και το ζεστό χειροκρότημα: Η παρακάμερα του Ολυμπιακός-Ρεάλ

Με Εμπαπέ η καλύτερη ενδεκάδα της 5ης αγωνιστικής στο Champions League

Ροντινέι για τον... παλιόφιλο Βινίσιους: «Είναι ο καλύτερος στον κόσμο - Δεν τον έπιανα και όχι από θέμα σεβασμού»

Απειλές κατά του Κοτάρσκι – «Είμαστε δίπλα του»

Η πρώτη τοποθέτηση παίκτη της Λίβερπουλ στα social media: «Είναι δύσκολες οι στιγμές…»