Την διακοπή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας προσπαθεί να εκμεταλλευθεί ο Λάζλο Μπόλονι στον Παναθηναϊκό.

Ο Ρουμάνος τεχνικός προσπαθεί να δουλέψει αρκετά πάνω στις αδυναμίες που έχει εντοπίσει με στόχο να δείξει βελτίωση σταδιακά η ομάδα.

Ωστόσο όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της στο σημερινό φύλλο η Livesport ο Μπόλονι έχει εντοπίσει και άλλες αδυναμίες στις οποίες δεν μπορεί να παρέμβει για την ώρα.

Πρόκειται για το ρόστερ... Εκεί που έχει διακρίνει ότι οι λύσεις που έχει στη μεσαία γραμμή είναι λιγότερες από αυτές που θα ήθελε να έχει λαμβάνοντας υπόψη φυσικά και τους τραυματισμούς των Αγιούμπ και Βιγιαφάνες.

Όπως επισημαίνεται στο σχετικό ρεπορτάζ εάν δεν υπάρξει λύση ακόμη και με την επιστροφή τους τότε θα πρέπει να βρεθεί λύση κάνοντας μια μεταγραφή στη μεταγραφική περίοδο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Με τρεις απουσίες ο Βόλος ELABET κόντρα στην Κηφισιά Tutu Deals

Παναιτωλικός: Με δύο επιστροφές, αλλά και έξι απουσίες η αποστολή για Άρη

ΑΕΚ: Ο Σταύρος Σταματής στο «Meet and Greet the Legends»

Ολυμπιακός: Διαθέσιμα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ - Παραμένει πρώτος στην προσέλευση φιλάθλων

Ρόκα: «Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σαν ομάδα - Δύσκολο το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Αλγουαθίλ: «Να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτόν τον όμορφο μήνα - Υπάρχει υγιής ανταγωνισμός στην ομάδα»

Κυριακίδης: «Αντάξιοι της περίστασης η ΑΕΚ κόντρα στη Ρεάλ, τώρα αφοσιωνόμαστε στον Λεβαδειακό»

Βάργκα: «Μπορούσαμε να πάρουμε βαθμούς από τη Ρεάλ - Θέλουμε να επιστρέψουμε στην κορυφή»

Τσακίρης: «Προβάδισμα ο Γκεοργκίεφ για το δεξί άκρο της άμυνας κόντρα στον Λεβαδειακό»

Αναβαθμίζει περαιτέρω τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ με παρέμβαση Αλαφούζου ο Παναθηναϊκός!