Μια ανάσα από Φίλιπ Μαξ ο Παναθηναϊκός!

Οι «πράσινοι» μετά την πρόκριση επί της Μπότεφ πάτησαν «γκάζι» προκειμένου να βρουν τον εκλεκτό τους για το αριστερό άκρο της άμυνας και κινούμενοι με άκρα μυστικότητα ήρθαν σε συμφωνία με την Άιντραχτ για να κάνουν δικό τους τον έμπειρο ποδοσφαιριστή με «γεμάτες» σεζόν στην καριέρα του!

Μάλιστα η υπόθεση είναι προχωρημένη, καθώς ο Μαξ, αναμένεται να φτάσει σήμερα (05/08) στην Αθήνα προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει το συμβόλαιο του και να ανακοινωθεί από τους «πράσινους».

Ο Μαξ είναι τρεις φορές διεθνείς με τα «πάντσερ». Ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπάλντχαμ ενώ στη συνέχεια μετακινήθηκε στους νέους της Μόναχο 1860. Ακολούθησε ένα πέρασμα από τα τμήματα υποδομής της Σάλκε, ενώ τις πρώτες του επαγγελματικές εμφανίσεις τις έκανε με την Καλσρούη τη σεζόν 2014-15.

Το καλοκαίρι του 2015 η Άουγκσμπουργκ τον απέκτησε έναντι 3,8 εκατ. ευρώ ενώ πέντε χρόνια αργότερα η PSV, έβγαλε από το ταμείο της 10 εκατ. ευρώ για να τον κάνει κάτοικο Αϊντχόφεν.

Ακολούθησε ο δανεισμός στην Άιντραχτ η οποία εν τέλει τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2023. Με την ομάδα της Φρανκφούρτης την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 27 ματς σκοράροντας ένα γκολ και μοιράζοντας τέσσερις ασίστ.

Στο σύνολο της καριέρας του ο Φίλιπ Μαξ έχει συνολικά αγωνιστεί σε 471 ματς, μετρώντας 47 γκολ και μοιράζοντας 79 ασίστ!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός πρέπει να διορθώσει τα λάθη του, αλλιώς δεν θα κάνει τίποτα»

Παναθηναϊκός: Χωρίς τον κόσμο του απέναντι στον ΟΦΗ

Αθανασίου: «Να υπάρξει συγκεκριμένο αγωνιστικό μοντέλο στον Παναθηναϊκό, εκεί πρέπει να βελτιωθεί πάση θυσία»

Κετσετζόγλου: «Η πολιτική της ΑΕΚ έχει γίνει αρκετά πιο επιθετική - Με Γιόβιτς-Βάργκα αν παίξει με δύο φορ στην Τούμπα»

Σταματέλος: «Θα πάρει χρόνο συμμετοχής το Σάββατο ο Πιρόλα - Ανεβαίνει ο Ελ Κααμπί»

Υποδοχή ηρώων στην Κρήτη για την αποστολή του ΟΦΗ!

Κρέμασε τα παπούτσια του ο Μπακάκης: «Το ποδόσφαιρο για εμένα ήταν τρόπος ζωής»

Δεσύλλας: «Είναι μη αποδεκτό να μην μπορεί ο Παναθηναϊκός να κάνει μία ευκαιρία»

Τσορμπατζόγλου: «Έχει εκτοξευτεί η αυτοπεποίθηση στον ΠΑΟΚ - Οι δύο επιλογές για το ''10'' ενόψει ΑΕΚ»

Ο γνώριμος Όσμερς στο ντέρμπι της Τούμπας - Οι ορισμοί της 21ης αγωνιστικής