Μια δοκιμασμένη λύση για τη θέση του εξτρέμ παρουσιάζεται να εξετάζει ο Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης (και προέρχονται από το περιβάλλον του παίκτη), οι «πράσινοι» συζητούν με τον Βίκτωρα Κλωναρίδη.

Την ώρα που το «τριφύλλι» βρίσκεται σε αναζήτηση ακραίου, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής φέρεται να έχει εκμυστηρευτεί σε φίλους του στην Ελλάδα ότι είναι πιθανό να επιστρέψει στην ομάδα με τη μορφή δανεισμού.

Δεδομένου λοιπόν ότι υπάρχει πίστη στις ικανότητές του, είναι Έλληνας, δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής και πλέον δεν υπάρχει Στραματσόνι (επί των ημερών του οποίου σταμάτησε να υπολογίζεται) δεν είναι καθόλου απίθανο να ξαναφορέσει την πράσινη φανέλα.

Σημειώνεται ότι στο προηγούμενο πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό ο Κλωναρίδης έκανε 75 παιχνίδια με 14 γκολ, πριν μετακινηθεί το περασμένο καλοκαίρι στη Λανς, όπου δεν είναι ικανοποιημένος από τον χρόνο συμμετοχής του, έχοντας 11 συμμετοχές (οι περισσότερες ολιγόλεπτες) και 2 γκολ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Ένα ματς έπαιξε καλά ο Ολυμπιακός και στο επόμενο έκανε έξι αλλαγές!»

Μπέος: «Ντροπή η διαιτησία με ΠΑΟΚ, από το πρώτο λεπτό έδειξε τις προθέσεις της»

Αθανασίου: «Επαγγελματική νίκη του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη - Να δημιουργήσει μια προσδοκία για τη νέα σεζόν»

Συγκέντρωσε περισσότερους βαθμούς κι από τη χρονιά του νταμπλ η ΑΕΚ - Πρώτη φορά μπαίνει ως 1η στα playoffs

«Όταν η αγάπη είναι αληθινή δεν μετριέται με χρόνια, αλλά με στιγμές»: Το υπέροχο γράμμα του Μάνταλου στον γιο του

Αυτά είναι τα κριτήρια ισοβαθμίας σε Playoffs και Playouts

Τσορμπατζόγλου: «Ο Λουτσέσκου καλείται να εξηγήσει την ανασφάλεια που έβγαλε ο ΠΑΟΚ - Τώρα χρειάζεται μια νίκη παραπάνω»

Σαββόπουλος: «Τέτοια η απογοήτευση του κόσμου του Άρη που πλέον δεν μπορεί ούτε να αποδοκιμάσει»

Κετσετζόγλου: «Αποδείχθηκε ότι δεν υπήρχε αγωνιστικό πρόβλημα στην ΑΕΚ - Προτιμώ έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα»

Δεσύλλας: «Να μπει στα playoffs σαν να διεκδικεί πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός - Δεν έπρεπε να χαλαρώσει μετά το 60’»