Η πλέον ενδεδειγμένη γιορτή για να βιώσει κάποιος οικογενειακές στιγμές, είναι δεδομένα αυτή των Χριστουγέννων.

Ωστόσο δυο παίκτες του Παναθηναϊκού, δεν περίμεναν την συγκεκριμένη ημέρα για να αποδείξουν πόσο δεμένοι είναι μεταξύ τους και για μια ακόμη φορά θέλησαν να το υπενθυμίσουν.

Ο λόγος φυσικά για τον Τζέριαν Γκραντ, ο οποίος άνοιξε το σπίτι του στον καλό του φίλο, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ με τον οποίο πέρασε μια «γεμάτη» ημέρα!

Μάλιστα η σύζυγος του Αμερικανού γκαρντ του «τριφυλλιού», Έμιλι, ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, 20 φωτογραφίες, μεταξύ των οποίων και αυτές με τον... θείο Χουάντσο που δείχνει του ισχυρούς δεσμούς του με την οικογένεια και ειδικότερα με τους υιούς Γκραντ, που κλέβουν την παράσταση στο Telekom Center Athens.




ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λιόλιος: «Έχουν γίνει άλματα στο μπάσκετ γυναικών - Η FIBA υμνεί τις ομάδες μας στην Ευρώπη»

Σήκωσε στον ουρανό το Κύπελλο μέσα σε πανηγυρικό κλίμα ο Αθηναϊκός

Καλτσίδου: «Συγχαρητήρια για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, είμαστε ακόμα πολύ πεινασμένοι»

Πανέμορφη στιγμή: Η Καλτσίδου έδωσε εντολή να γίνει φάουλ στην 17χρονη Αράπογλου - Χειροκρότησε όλο το γήπεδο!

Η χρυσή Βίβλος του Κυπέλλου Γυναικών: Έφτασε τις 4 κούπες ο Αθηναϊκός

Παράσταση για έναν ρόλο από τον Αθηναϊκό, σάρωσε τον Πρωτέα και σήκωσε για 4η φορά το Κύπελλο!

Γουόκερ: «Ο Παπαθεοδώρου είναι ο καλύτερος κόουτς στην Ευρώπη!»

Παπαθεοδώρου: «Βιώνουμε καταστάσεις που δεν έχει ξανασυναντήσει το ελληνικό μπάσκετ σε όλα τα επίπεδα»

Λούκιτς: «Ξεκάθαρα το χειρότερό μας παιχνίδι - Οι οπαδοί πρέπει να είναι σκληροί μαζί μας, δεν άξιζαν τέτοια εμφάνιση»

Χαμός για την παραμονή στη Stoiximan GBL: Τα δεδομένα και το πρόγραμμα για Μαρούσι, Πανιώνιο, Καρδίτσα μέχρι το φινάλε