Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε (21:15) τη Μονακό για την 34η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, σε ένα ακόμα κρίσιμο παιχνίδι στη μάχη που δίνει για όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στο τέλος της κανονικής περιόδου.

Οι «πράσινοι» ήρθαν αντιμέτωποι με νέα προβλήματα τραυματισμών τις προηγούμενες ημέρες. Ο Εργκίν Αταμάν δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Τζέριαν Γκραντ, ο οποίος υπέστη ρωγμώδες κάταγμα σε μετακάρπιο του αριστερού του χεριού, στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με την Dubai BC.

Παράλληλα, εκτός δράσης βρίσκεται και ο Νίκος Ρογκαβόπουλος, ο οποίος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους του αριστερού του ποδιού, ενώ νοκ-άουτ παραμένει ο Αλέξανδρος Σαμοντούροφ.

Παναθηναϊκός (Αταμάν): Σορτς, Καλαϊτζάκης, Όσμαν, Σλούκας, Χέιζ-Ντέιβις, Ναν, Λεσόρ, Τολιόπουλος, Φαρίντ, Γκριγκόνις, Ερνανγκόμεθ, Μήτογλου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube