Μετά το τέλος της φετινής σεζόν και της πολύ μεγάλης προσπάθειας για το πρωτάθλημα το οποίο τελικά δε βάφτηκε πράσινο, στον Παναθηναϊκό κοιτάζουν αμέσως την επόμενη μέρα. Μια επόμενη μέρα με αυξημένους στόχους, απαιτήσεις και φυσικά περαιτέρω εξέλιξη της ομάδας σε κάθε επίπεδο.

Με αυτή τη λογική κινούνται ήδη στο «τριφύλλι» για τη δημιουργία του Παναθηναϊκού της επόμενης περιόδου, ο οποίος θα πρέπει να πρωταγωνιστήσει παντού στην Ελλάδα και φυσικά να μπει σε ευρωπαϊκούς ομίλους. Αρχικά, η ομάδα θα κάνει τα πάντα για περάσει στους ομίλους του Champions League, παρά τις μεγάλες δυσκολίες. Ο πρώτος στόχος, πάντως, θα είναι η παρουσία του «τριφυλλιού» σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Αναφορικά με τις μεταγραφές, αναμένεται να αποκτηθούν 6-7 ποδοσφαιριστές με μοναδικό στόχο την ποιοτική αναβάθμιση του ρόστερ. Το βάρος θα πέσει στη μεσαία γραμμή και κυρίως στο δημιουργικό κομμάτι, αλλά θα γίνουν και άλλες κινήσεις, όπως στην άμυνα, στα εξτρέμ και πιθανότατα στην επίθεση. Στο χέρι του Παναθηναϊκού φαίνεται πως είναι η απόκτηση του Ζέκα.

Οσο για τις ανανεώσεις, ο επόμενος που αναμένεται, εκτός απροόπτου, να υπογράψει νέο συμβόλαιο είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ενώ δεν είναι στις προτεραιότητες η παραμονή των Σάντσες, Σάρλια και Πούγγουρα, χωρίς να είναι απίθανη η παραμονή τους σε συμπληρωματικό ρόλο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού για το καλοκαίρι ο Ντε Φράι»

Τσακίρης: «Χέρι στήριξης, αλλά… φτυάρισε την μπάλα ο Μπουζούκης - Χωρίς τα δυο χαζά λάθη, θα έπαιρνε εύκολο διπλό η ΑΕΚ»

Επίσημο: Παρελθόν από τον Αστέρα ο Ράσταβατς!

Το «ευχαριστώ» της ΑΕΚ στον κόσμο που κιτρίνισε το Πανθεσσαλικό

Νικολακόπουλος: «Δεν υπάρχει καλύτερο στον Ολυμπιακό, αν ξεμπούκωσε ο Ελ Κααμπί!»

Αθανασίου: «Από τις πιο σημαντικές νίκες του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, έχει βρει ένα πλαίσιο που λειτουργεί»

Η ιαχή «νάτοι οι πρωταθλητές» και όλη η ΑΕΚ μια αγκαλιά στο τέλος

Κετσετζόγλου: «Φάουλ πριν το πέναλτι του Βόλου, στο χέρι του Μπουζούκη το Σάββατο πέναλτι την Κυριακή ούτε... κόρνερ»

Σταματέλος: «Άγχωσε η εικόνα του Ολυμπιακού σε κάποια διαστήματα κόντρα στον Πανσερραϊκό»

Τσορμπατζόγλου: «Καλή η εμφάνιση του ΠΑΟΚ βάσει των δεδομένων - Έτσι έχει η κατάσταση με τραυματίες και επιστροφές»