Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φίλιπ Τζούριτσιτς, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ στο 81ο και 88ο λεπτό, ο Παναθηναϊκός επικράτησε δύσκολα με 3-1 του Πανσερραϊκού στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη των «πρασίνων» στο φετινό πρωτάθλημα, με την ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο να ανεβαίνει στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα και τους 8 βαθμούς, στο -5 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Το βράδυ της Δευτέρας (23/09), η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δημοσίευσε την παρακάμερα της χθεσινής νίκης επί της ομάδας των Σερρών, με τις αντιδράσεις του πάγκου και του Ντιέγκο Αλόνσο στα δύο γκολ του Τζούριτσιτς που έκριναν την αναμέτρηση να ξεχωρίζουν.

Δείτε την παρακάμερα του αγώνα:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΠΣ Ατρόμητος Αθηνών: Ανοιχτή εκδήλωση για τη «Γιορτή της γυναίκας»

Τσακίρης: «Τα διλήμματα του Νίκολιτς και η ''υποχρεώση'' της ΑΕΚ ενόψει του αυριανού ντέρμπι»

Ηλιόπουλος: «Φέτος ξανάρθε η υπερηφάνεια μας - Οδοστρωτήρες μέχρι το ευ αγωνίζεσθαι να κερδίσει»

Φαμπιάνο: «Το παιχνίδι είναι τελικός, παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε τη νίκη»

ΠΑΟΚ: Διλήμματα σε άξονα και κορυφή ενόψει Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη

Ντέρμπι με άρωμα… έκπληξης: Το πλάνο Μεντιλίμπαρ για τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη

ΑΕΚ-ΑΕΛ Novibet: Μονόδρομος η επιστροφή στις νίκες για την Ένωση κόντρα στους «βυσσινί»

Άρης-Ατρόμητος: Σκληρή μάχη για το «5-8» στο Χαριλάου

Ελίασον: «Θα έρθει να το κάνει δύσκολο η ΑΕΛ Novibet, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη»

Τσανάκας: «Όλα δείχνουν ότι θα είναι διαθέσιμος για ΠΑΟΚ ο Ποντένσε - Είναι από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν»