Με την Μερσίν να κατακτά το τρόπαιο, απέναντι στον εξαιρετικό Αθηναϊκό, ολοκληρώθηκε πρόσφατα το Eurocup μπάσκετ γυναικών. Η τουρκική ομάδα συνέχισε την ανοδική της πορεία κατακτώντας το τρόπαιο μετά την περσινή συμμετοχή της στον τελικό της Euroleague.

Για να κατακτήσει το τρόπαιο ωστόσο, εκτός του Αθηναϊκού χρειάστηκε να αποκλείσει στα προημιτελικά και τον Παναθηναϊκό. Όμως στο «τριφύλλι» έχουν έναν λόγω να τρίβουν τα χέρια τους, αφού διαθέτει στο ρόστερ την κορυφαία παίκτρια της διοργάνωσης!

Ο λόγος για τη Σεντόνα Πρινς, η οποία αναδείχθηκε από την ιστοσελίδα eurobasket.com ως η MVP του Eurocup γυναικών!

H Aμερικανίδα σέντερ ήταν κυριαρχική στην πλειοψηφία των αναμετρήσεων του Eurocup μετρώντας σε 10 αγώνες μέσους όρους double-double με 16 πόντους, 10.3 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ 29/9' συμμετοχής!

Φυσικά κορυφαία προπονήτρια ήταν η Στέλλα Καλτσίδου του Αθηναϊκού, λόγω και της μαεστρικής καθοδήγησης που έκανε στην ομάδα του Βύρωνα.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube