Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο ρεπόρτερ των «πράσινων», από την Αυστρία όπου βρίσκεται για την προετοιμασία του «τριφυλλιού», τόνισε ότι η αποστολή φτάνει απόψε στο Σλάντμινγκ, έχω χωριό, ουσιαστικά, λίγο έξω από το Ζάλτσμπουργκ, σημειώνοντας ότι οι «πράσινοι» θα συναντήσουν εκεί τελείως διαφορετικές συνθήκες σε σχέση με την Ελλάδα, αφού η θερμοκρασία είναι στους 15-16 βαθμούς Κελσίου και αργά το βράδυ αναμένεται να πέσει ακόμη και στους 12!

Ανέφερε, λοιπόν, ότι εκεί θα «χτιστεί» ο Παναθηναϊκός του Ντιέγκο Αλόνσο, στάθηκε στους διεθνείς και στο πότε αναμένεται να ενσωματωθούν στην προετοιμασία, και από εκεί και πέρα αναφέρθηκε στα μεταγραφικά και κυρίως στο θέμα του Κριστιάν Παβόν, που προέκυψε νωρίτερα. Όπως είπε, το ότι έχει καταθέσει πρόταση ο Παναθηναϊκός στην Γκρέμιο ύψους 3,8 εκατ. ευρώ δεν επιβεβαιώνεται, αλλά υπογράμμισε ότι είναι μία περίπτωση, που μπορεί να απασχολήσει, τονίζοντας: «Είναι μία από τις περιπτώσεις, που κοιτάζει ζεστά ο Παναθηναϊκός. Δεδομένα, πάντως, ο Αλόνσο θα ρίξει μεγάλο βάρος στα εξτρέμ, και θέλει δύο, που θα κάνουν τη διαφορά».

Τέλος, ανέφερε ότι μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να τελειώσει οριστικά, θετικά ή αρνητικά, του Γιαννούλη, σχολίασε το καυτό θέμα του Ιωαννίδη με αφορμή δημοσίευμα στην Ιταλία για νέα, βελτιωμένη πρόταση της Μπολόνια, ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με όσα γράφονται στην Τουρκία για επιστροφή του Τάσου Μπακασέτα στη γειτονική χώρα έκανε λόγο για σενάρια επιστημονικής φαντασίας!

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Με δέκα παίκτες και ο Παναθηναϊκός μετά την αποβολή του Ντέσερς στο 68'

«Είσαι δυνατός, είσαι νικητής»: Στο πλευρό του Ελ Κααμπί ο Μαρινάκης - Οι φωτογραφίες τους από το νοσοκομείο

Το πρώτο μήνυμα του Ελ Κααμπί μετά το χειρουργείο: «Ευχαριστώ για κάθε μήνυμα και προσευχή - Θα επιστρέψω πιο δυνατός»

Το ΟΑΚΑ στο πόδι: Φόρεσε ξανά τα πράσινα μέσα σε αποθέωση ο Ουναΐ!

Το μήνυμα του Κουτέσα στα social media εν μέσω του σίριαλ με τη Σερβέτ

Καταπληκτική μπαλιά του Κάνγκουα και δεύτερο γκολ από τον Τετέι για το 3-0!

Η θέση του ΠΑΟΚ για τη φάση του Εντιαγέ: «Καθαρό πέναλτι» - Επίθεση σε Λανουά και ΕΠΟ!

Λέτο: «Το ποδόσφαιρο είναι απλό, μετράει το αποτέλεσμα - Δείξαμε χαρακτήρα μέχρι τέλους»

Αναστασίου: «Ήμασταν η ομάδα που το ήθελε περισσότερο - Κάναμε τον κόσμο μας να πιστεύει»

Το υπέροχο φάουλ του Μπουχαλάκη και τα δοκάρια του Πόμπο: Τα highlights από τη νίκη του ΟΦΗ επί της Κηφισιάς