Ο Κολοσσός έκανε αδιανόητη εμφάνιση και οδήγησε σε ανεπανάληπτο κάζο τον κάκιστο Παναθηναϊκό στο «T-Center», καθώς τον υποχρέωσε στην τρίτη του ήττα στο πρωτάθλημα λίγο πριν το Final-8 με σκορ 102-97.
Για τους νικητές, που πήραν τεράστια ώθηση στη «μάχη» της παραμονής και μέτρησαν 15/30 τρίποντα στην αναμέτρηση, έξι παίκτες είχαν διψήφιο αριθμό πόντων: 19 πόντους μέτρησε ο Τέβιν Μακ, 17 ο Ντέιβιντ Νίκολς, 16 μαζί με 12 ριμπάουντ ο Γκαμπριέλ Γκαλβανίνι, 12 ο Τσέισον Ραντλ, 14 ο Κεόντρε Κένεντι και 10 ο Νταν Άκιν.
Από πλευράς των «πράσινων», 19 πόντους είχε ο Τζέντι Όσμαν, 15 ο Κέντρικ Ναν και 12 μαζί με 8 ριμπάουντ ο Ρισόν Χολμς. Ο Παναθηναϊκός AKTOR στρέφεται πλέον στο Κύπελλο, όπου θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (18/02, 20:00). Ο Κολοσσός δεν έχει προκριθεί στο Final-8.
Δείτε τα highlights: