Τις πλέον κρίσιμες ημέρες διανύει ο Παναθηναϊκός. Ημέρες που αφορούν το γηπεδικό και την οριστική απόφαση για τη «Διπλή Ανάπλαση».
Μετά τη χθεσινή πολύωρη συζήτηση ανάμεσα στη διοίκηση του Ερασιτέχνη (Μαλακατές, Βρανόπουλος, Παυλόπουλος, ενώ το «παρών» έδωσε και από πλευράς ΠΑΕ ο αντιπρόεδρος, Γιάννης Παναγιωτίδης) και τα μέλη του ΑΟ, διαδικασία που έγινε στο γήπεδο της Λεωφόρου, φτάνει η ώρα της κάλπης.

Τα μέλη του Συλλόγου καλούνται να ψηφίσουν ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ σε ό, τι αφορά τις συμβάσεις του Παναθηναϊκού Α.Ο για τη διπλή ανάπλαση. Η γενική συνέλευση έχει οριστεί για σήμερα στις 11 το πρωί, αλλά το πιθανότερο είναι να μην υπάρξει απαρτία, όπως συμβαίνει στις περισσότερες φορές.
Αυτό σημαίνει ότι η διαδικασία θα επαναληφθεί 24 ώρες μετά.

Ετσι, λοιπόν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την Τετάρτη 30 Μαρτίου και από τις 12:00 μέχρι και τις 19:00 ο κόσμος του «τριφυλλιού» θα ψηφίσει και θα αποφασίσει για το γηπεδικό ζήτημα. Υπενθυμίζεται ότι τα μέλη που έχουν δικαίωμα ψήφου είναι 4.204, ενώ απαιτούνται τα 2/3 των ψήφων για να εγκριθεί το σχέδιο.

Φουλάρει για ΠΑΟΚ

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Παναθηναϊκός μπήκε από χθες σε… εβδομάδα ΠΑΟΚ. Οι πράσινοι από σήμερα θα φουλάρουν ενόψει της αναμέτρησης με τον δικέφαλο του βορρά την ερχόμενη Κυριακή. Το θετικό για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, πλην των γνωστών (Μακέντα, Λούντκβιστ). Τα εισιτήρια του παιχνιδιού θα τεθούν σε κυκλοφορία από σήμερα, όπως έκανε γνωστό χθες η πράσινη ΠΑΕ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσανάκας: «Μια τόσο γεμάτη εμφάνιση του Ολυμπιακού ήρθε πριν από το κομβικότερο παιχνίδι»

Το μήνυμα στήριξης των παικτών του Αστέρα και η αφιέρωση του Αλάγκμπε στον Σιλά: Η παρακάμερα του Asteras AKTOR

Μουκουντί για τις 100 εμφανίσεις με την ΑΕΚ: «Υπερηφάνεια και ευγνωμοσύνη που φοράω αυτή τη φανέλα»

Κετσετζόγλου: «Σε πολύ καλή κατάσταση η ΑΕΚ-Κάνουν… πλάκα οι διαιτητές με τα κριτήρια που σφυρίζουν»

Τσορμπατζόγλου: «Είναι καλά ο ΠΑΟΚ - Αναντικατάστατος ο Γιακουμάκης»

Σαββόπουλος: «Ο Άρης έχει τρία παράπονα από το ντέρμπι – Άλλο το αγωνιστικό και άλλο να μην υπάρχει ισονομία»

Δεσύλλας: «Έχει έλλειμμα χαρακτήρα ο Παναθηναϊκός, αυτός είναι ο μεγάλος κίνδυνος για Μπενίτεθ»

Ελ Κααμπί: Ο πιο «γρήγορος» σκόρερ του Ολυμπιακού που έφτασε τα 75 γκολ

Έγραψε ιστορία ο Γιακουμάκης στο ντέρμπι ΠΑΟΚ–Άρης και έσπασε επτάχρονη «ξηρασία» για τους ασπρόμαυρους

Ιστορική επίδοση από Λεβαδειακό: Πρώτη ομάδα της περιφέρειας με κορυφαία επίθεση στον πρώτο γύρο