Τις πλέον κρίσιμες ημέρες διανύει ο Παναθηναϊκός. Ημέρες που αφορούν το γηπεδικό και την οριστική απόφαση για τη «Διπλή Ανάπλαση».
Μετά τη χθεσινή πολύωρη συζήτηση ανάμεσα στη διοίκηση του Ερασιτέχνη (Μαλακατές, Βρανόπουλος, Παυλόπουλος, ενώ το «παρών» έδωσε και από πλευράς ΠΑΕ ο αντιπρόεδρος, Γιάννης Παναγιωτίδης) και τα μέλη του ΑΟ, διαδικασία που έγινε στο γήπεδο της Λεωφόρου, φτάνει η ώρα της κάλπης.

Τα μέλη του Συλλόγου καλούνται να ψηφίσουν ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ σε ό, τι αφορά τις συμβάσεις του Παναθηναϊκού Α.Ο για τη διπλή ανάπλαση. Η γενική συνέλευση έχει οριστεί για σήμερα στις 11 το πρωί, αλλά το πιθανότερο είναι να μην υπάρξει απαρτία, όπως συμβαίνει στις περισσότερες φορές.
Αυτό σημαίνει ότι η διαδικασία θα επαναληφθεί 24 ώρες μετά.

Ετσι, λοιπόν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την Τετάρτη 30 Μαρτίου και από τις 12:00 μέχρι και τις 19:00 ο κόσμος του «τριφυλλιού» θα ψηφίσει και θα αποφασίσει για το γηπεδικό ζήτημα. Υπενθυμίζεται ότι τα μέλη που έχουν δικαίωμα ψήφου είναι 4.204, ενώ απαιτούνται τα 2/3 των ψήφων για να εγκριθεί το σχέδιο.

Φουλάρει για ΠΑΟΚ

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Παναθηναϊκός μπήκε από χθες σε… εβδομάδα ΠΑΟΚ. Οι πράσινοι από σήμερα θα φουλάρουν ενόψει της αναμέτρησης με τον δικέφαλο του βορρά την ερχόμενη Κυριακή. Το θετικό για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, πλην των γνωστών (Μακέντα, Λούντκβιστ). Τα εισιτήρια του παιχνιδιού θα τεθούν σε κυκλοφορία από σήμερα, όπως έκανε γνωστό χθες η πράσινη ΠΑΕ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πανσερραϊκός: «Είναι ντροπή αυτό που γίνεται και σήμερα για το ελληνικό πρωτάθλημα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ δείχνει αξιοσημείωτη σταθερότητα μέσα σε ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα»

Ντέμης: «Η ΑΕΚ είχε καλύτερες και περισσότερες ευκαιρίες από τον ΠΑΟΚ για να νικήσει»

Ντέμης για αποβολή Όζμπολτ: «Οδηγήθηκε σε λάθος ο διαιτητής από την αντίδραση του Τζολάκη, ούτε καν φάουλ δεν είναι»

Τσακίρης: «Δεν μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένη με τον βαθμό στην Τούμπα η ΑΕΚ, έχασε μια μεγάλη ευκαιρία»

Ντέμης για τις αποδοκιμασίες στον Μπακασέτα: «Εγώ είχα παραιτηθεί για αυτόν τον λόγο» - Τι είπε για Μπενίτεθ

Σαραγόσα: «Όταν μιλάω με προπονητές του εξωτερικού, γελούν με αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα»

Τσανάκας: «Ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης, πίστης, αλλά και απαίτησης από τον Μαρινάκη»

Κέρκεζ: «Δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, κάναμε παιδικά λάθη»

Το τρελό φινάλε στο Περιστέρι: Από τη φωτοβολίδα του Μουτουσαμί στο 87', στην κεφαλιά-οβίδα του Τεϊσέιρα στο 92'!