Μαρσάρει για το ματς ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι», οι οποίοι έχουν μπει σε ρυθμούς ντέρμπι από τη Δευτέρα, προπονήθηκαν με σημαντικές απουσίες και την Τρίτη.

Εκτός ήταν ξανά οι Γιόβιτς και Παπαπέτρου. Άλλωστε, για τον αρχηγό του «τριφυλλιού» έχει ξεκαθαρίσει ο Δημήτρης Πρίφτης ότι δεν θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι στο ΣΕΦ (17/3, 21:00).

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Καββαδάς και Σαντ Ρος, οι οποίοι έχουν αναρρώσει από την ίωση που του ταλαιπώρησε, ενώ ειδικό πρόγραμμα έκανε και ο Μαντζούκας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το Σούπερ Καπ της Ευρωλίγκας οδεύει προς Άμπου Ντάμπι - Ανοιχτό και το σενάριο Κωνσταντινούπολης

Κορυφαίος παράγοντας της EuroLeague ο Γιανκούνας της Ζαλγκίρις

Μπουενο: «Πιστεύω ακόμα ότι μπορούμε να βρούμε κοινό σημείο με το ΝΒΑ - Η Ευρωλίγκα δεν ήταν ποτέ άλλοτε τόσο δυνατή»

Η ανάρτηση της Ευρωλίγκας για Ομπράντοβιτς-Διαμαντίδη: «Ακριβώς όπως παλιά»

Ευρωλίγκα: Με 24 ομάδες από τη σεζόν 2027/28 - Επενδύσεις άνω των 1,2 δισ. ευρώ

Ανέλαβε πρόεδρος της Ένωσης προπονητών της Ευρωλίγκας ο Πασκουάλ

Παρτίζαν: «Ο Μπόνγκα ενεργοποιεί τη ρήτρα του και πάει σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας»

Σκαριόλο: «Ο Ολυμπιακός άξιζε τρεις από τις τελευταίες Ευρωλίγκες, αλλά όχι τη φετινή»

Ντίνος: «Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, της δημιουργίας και της εξέλιξης»

Κορυφαία ομάδα της Euroleague στο μάρκετινγκ και φέτος ο Παναθηναϊκός