Στις δύο τελευταίες προπονήσεις της εβδομάδας, Παρασκευή και Σάββατο, θα διαπιστωθεί η διαθεσιμότητα του Αϊτόρ για τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Άρη στη Λεωφόρο (19:30).

Ο Ισπανός εξτρέμ, που έχει 8 γκολ σε ισάριθμες εμφανίσεις αλλά και 2 ασίστ στο πρωτάθλημα, ακολούθησε χθες το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος και αν βγάλει την προπόνηση δίχως πρόβλημα σήμερα, μπορεί να βρίσκεται ακόμη και στο βασικό σχήμα στο προσεχές ματς. Σε διαφορετική περίπτωση, θα είναι στον πάγκο με τον Βέρμπιτς βασικό υποψήφιο για να τον αντικαταστήσει.

Αυτό μοιάζει με το μοναδικό ερωτηματικό που έχει απομείνει στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το παιχνίδι της Κυριακής. Ο Τσέριν θα αγωνιστεί χωρίς πρόβλημα, όπως και ο Σπόραρ, ενώ εκτός μάχης είναι ο Κουρμπέλης αλλά και ο Τρουιγέ. Όσο για τον Ιωαννίδη, προπονήθηκε με μάσκα μετά το ρινικό κάταγμα που υπέστη και αναμένεται να είναι στην αποστολή.

Στην ομάδα υπάρχουν πολλά χαμόγελα για το sold out που έγινε για πολλοστή φορά τη φετινή περίοδο και περιμένουν καταπληκτική ατμόσφαιρα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για να δώσει ώθηση στην ομάδα για το 9/9.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ατρόμητος: Με δύο επιστροφές και απουσίες η αποστολή

«Στιγμές σαν και αυτές»: Το υπέροχο βίντεο της ΑΕΚ από τη νίκη με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Τσακίρης: «Εμμονή για το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ, καμία άλλη κουβέντα»

Νικολακόπουλος: «Τι κερδίζει, τι χάνει ο Ολυμπιακός από τον τελικό του Κυπέλλου…»

Αθανασίου: «Οι αποφάσεις στο τέλος της σεζόν - Ποιες οι μεταγραφικές αναζητήσεις του Παναθηναϊκού»

Νίκολιτς για το Μουσείο της ΑΕΚ: «Ένιωσα σύνδεση με τη μεγάλη Ιστορία του συλλόγου - Δεν έχω ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο»

«Ολυμπιακός, Άντερλεχτ και Νις εξετάζουν την περίπτωση του Ντιαλό»

ΑΕΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Γιόβιτς και «γκαζώνει» για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Ανοίγει ο φάκελος στόπερ και... μάχη για Τσάπρα ενόψει καλοκαιριού

Τσακίρης: «Οι… υποστηρικτικοί πρωταγωνιστές της ΑΕΚ - Δεδομένα ανοιχτή και η προπόνηση πριν τον Παναθηναϊκό»