Φουλάρει για στόπερ ο Παναθηναϊκός.

Η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού αποτελεί προτεραιότητα για το «τριφύλλι» και σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες. Γιάννης Παπαδημητρίου και Ιβάν Γιοβάνοβιτς συνεργάζονται ώστε να βρεθεί το συντομότερο δυνατόν ένας παίκτης, ο οποίος θα κουμπώσει σε Σένκεφελντ και Μάγκνουσον, ανεβάζοντας το επίπεδο της άμυνας του Παναθηναϊκός. Το όνομα του Κλάρερ είναι ψηλά στη λίστα των ανθρώπων του «τριφυλλιού», αλλά δεν πρόκειται για τον μοναδικό παίκτη με τον οποίο βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή.

«Δεν θέλουμε να τον αφήσουμε με ελεύθερη μεταγραφή. Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε άμεσα τι θα γίνει με τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το 2024 και με ποιους θα δουλέψουμε στο μέλλον», τόνισε ο τεχνικός διευθυντής της Φορτούνα, Κλάους Άλοφς για τον 23χρονο αμυντικό.

Από εκεί και πέρα, στον Παναθηναϊκό θέλουν δεδομένα έναν παίκτη για το κέντρο, ο οποίος θα διαθέτει τα χαρακτηριστικά για να αγωνίζεται στις θέσεις 6-8, ώστε να καλύψει το κενό του Δημήτρη Κουρμπέλη. Επιπλέον αναζητείται ένας δεξιός μπακ με καλά ανεβάσματα στην επίθεση και ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται και σε άμυνα με τρεις. Όπως έχει αναφέρει ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Ο Γιοβάνοβιτς θέλει ο νέος δεξιός μπακ να έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά του Βαγιαννίδη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR

«Παραμένει στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Μαρτινέλι»

Μεντιλίμπαρ: «Πρέπει να ξαναβρούμε την πίστη μας, να γίνουμε η ομάδα που όλοι σέβονταν - Δεν χαρίζουμε ούτε δύο λεπτά»