Το σχόλιό του για τη μεγάλη απώλεια του Παναθηναϊκού, ο οποίος έμεινε στο 2-2 με τη Λαμία στο γήπεδο της Λεωφόρου, κατέθεσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο ρεπόρτερ των «πράσινων» τόνισε χαρακτηριστικά πως «ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε αγνώριστος. Και οι ευκαιρίες, που έκανε, κόντρα σε μία ομάδα, η οποία έπαιζε με 10, είναι στα τελευταία λεπτά και με άναρχο τρόπο. Ήταν άνευρος, είχε σημαντικά αμυντικά προβλήματα και με εξαίρεση τον Μπερνάρ, που ήταν συγκινητικός, κανείς άλλος δεν στάθηκε στο ύψος του για παιχνίδι, το οποίο άπαντες ήξεραν ότι έπρεπε να πάρουν τη νίκη. Επίσης εξαιρετικός ήταν και ο Μαντσίνι μέχρι την αλλαγή του».

Κλείνοντας, έκανε λόγο για «πολύ μεγάλη γκέλα» και υπογράμμισε: «Δεν σου φταίει κανείς όταν δέχεσαι δύο τέτοια γκολ. Είναι πολύ στενάχωρο το αποτέλεσμα για τον κόσμο, που επέστρεψε στο γήπεδο, και κυρίως η απόδοση της ομάδας».

Ακούστε το σχόλιο του Τάσου Νικολογιάννη:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την αεράτη ΑΕΚ, το κέρδος του Παναθηναϊκού και το «μπλόκο» στον ΠΑΟΚ

Μάνταλος: «Πήραμε τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς με επιβλητική νίκη - Χάρηκα περισσότερο το γκολ από την ασίστ»

Λουτσέσκου: «Στο παρελθόν τέτοια παιχνίδια τα χάναμε - Ήταν το χειρότερο ματς από άποψη κόπωσης»

Μουκουντί ο 20ός διαφορετικός σκόρερ της ΑΕΚ φέτος

Μπενίτεθ: «Η ομάδα βελτιώνεται και δείχνει πράγματα που θέλουμε - Έπρεπε να είχαμε τελειώσει το ματς στο ημίχρονο»

Γκεοργκίεφ: «Ένιωσα καταπληκτικά, άγγιξε το τέλειο η ομάδα»

Νίκολιτς: «Το τελικό σκορ μιλά από μόνο του - Πρέπει να δουλέψουμε για να μην κάνουμε δώρα στον αντίπαλο»

Τσορμπατζόγλου: «Αλλοιώνεται και χειροτερεύει η εικόνα του ΠΑΟΚ»

Μουκουντί: «Δουλέψαμε πολύ αυτήν την εβδομάδα - Πρέπει να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη»

Παπαδόπουλος: «Δεν είχαμε πάθος, να μας γίνει μάθημα η ήττα»