Δύο ομάδες που βρίσκονται στο 2-0 έρχονται αντιμέτωπες στην τρίτη αγωνιστική της Basket League.

Το εντυπωσιακό Λαύριο θέλει να δυσκολέψει τον... απογοητευμένο Παναθηναϊκό στο κλειστό του ΟΑΚΑ (23/10, 20:15, ΕΡΤ3), με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους η καθεμία.

Οι φιλοξενούμενοι, από την πλευρά τους, γνωρίζουν τη δυσκολία του εγχειρήματος, ωστόσο έχουν μπει με φόρα στη σεζόν, νίκησαν στην πρώτη αγωνιστική εκτός έδρας την ΑΕΚ, επομένως δεν... φοβούνται κανέναν και θα παλέψουν για το τρίτο ροζ φύλλο τους σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Ο Παναθηναϊκός, από την άλλη, προέρχεται από μία πολύ δύσκολη «διαβολοβδομάδα», που γνώρισε δύο «βαριές» ψυχολογικά ήττες, μια με κάτω τα χέρια από τη Φενέρ και μία με τη Μακάμπι λόγω «αυτοκτονίας». Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν ψάχνει αντίδραση, είναι αήττητη στο πρωτάθλημα και θέλει να διατηρήσει αυτή την κατάσταση, ώστε να πάει στην επόμενη αγωνιστική στο ΣΕΦ (30/10) για να διεκδικήσει νίκη-βήμα για το πλεονέκτημα έδρας.

Ως προς τα αγωνιστικά, ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει στη διάθεσή του φυσικά τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ενώ θα χρειαστέι να «κόψει» κι έναν από τους 7 ξένους. Χωρίς μεγάλες απουσίες θα παραταχθούν οι γηπεδούχοι. Την αναμέτρηση θα σφυρίξουν οι Τσολάκος, Ξενικάκης και Δέλλας.

Στο άλλο ματς της ημέρας στην Basket League, ο Προμηθέας θα υποδεχθεί το Μαρούσι, με τους Πατρινούς να ψάχνουν το 3/3 και την ομάδα των Βορείων Προαστίων το πρώτο της ροζ φύλλο στη σεζόν.

Μερικά νούμερα από τις μεταξύ τους αναμετρήσεις:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τρέλα στο «Μακεδονία»: Η ΚΑΕ Άρης ανέβασε το βίντεο της αποθέωσης στον Σπανούλη!

Τα χτυπήματα που δέχθηκε ο Ναν στα πλευρά και το νέο βίντεο του καυγά με τον Τζόουνς

Σπανούλης: «Αυτή η υπέροχη υποδοχή είναι για την αρχή του οράματος του Άρη»

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Σπανούλης, πανζουρλισμός από 5.000 οπαδούς του Άρη στο αεροδρόμιο!

Λαοθάλασσα έξω από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» εν αναμονή της άφιξης του Σπανούλη!

Γκρέι: «Μπορώ να προσφέρω ηγετικές ικανότητες στην ομάδα, ο Τρινκέρι μου είπε να είμαι ο εαυτός μου»

Ολυμπιακός: Η «ερυθρόλευκη» παρακάμερα από τους πανηγυρισμούς στο ΣΕΦ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

«Ενωμένοι μπορούμε»: Το μήνυμα του Γκάλη για τα 39 χρόνια από το έπος του 1987!

Παπανικολάου: «Η αγέλη των λύκων τα κατάφερε»

«Για πάντα στην καρδιά μου, με εκτίμηση ο Τουρίστας»: Το αντίο του Μπέβερλι στον ΠΑΟΚ