Καθησυχαστικά είναι τα νέα για την κατάσταση του Κέντρικ Ναν, μετά τον τραυματισμό που είχε στη χθεσινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στο Λαύριο. Ο Αμερικανός γκαρντ αποχώρησε έχοντας γυρίσει ελαφρά τον αστράγαλό του και δεν έπαιξε μετά το τρίτο δεκάλεπτο, ωστόσο δεν υπάρχει ανησυχία για τη συμμετοχή του στον κρίσιμο αγώνα της Τρίτης με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ.

Ο πρώτος σκόρερ των πρωταθλητών Ευρώπης θα εξεταστεί σήμερα, αλλά δεν πρόκειται να χάσει το παιχνίδι με την ιταλική ομάδα. Εντός της ημέρας θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Ιωάννη Παπαπέτρου, που είχε νοσηλευτεί με ίωση, αλλά και του Λορέντζο Μπράουν, που είχε έναν μυϊκό σπασμό στον οπίσθιο μηριαίο. Αμφότεροι απουσίαζαν από το χθεσινό ματς. Δεδομένη, τέλος, είναι η απουσία του Μάριους Γκριγκόνις, που την περασμένη Τετάρτη υποβλήθηκε σε επέμβαση στη μέση και θα χάσει πολλές εβδομάδες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

EuroLeague: Όλα τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό και οι πιθανότητες εμφυλίου με Ολυμπιακό

Πήρε το ντέρμπι του Τελ Αβίβ και εξασφάλισε την παρουσία της στα playoffs της Ευρωλίγκας η Χάποελ

Πρόεδρος ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Είμαστε έτοιμοι να επιστρέψουμε στην Ευρωλίγκα, αλλά δεν εξαρτάται από εμάς»

Τζέιμς: Χωρίς Ολυμπιακό οι επιλογές του με τις Top ομάδες της τελευταίας πενταετίας στην Ευρωλίγκα

Τέλος και επίσημα από την Dubai BC ο Γκόλεματς

Μπλόσομγκεϊμ: «Νικητής ο Αταμάν, εξαιρετικός ο Μπαρτζώκας»-Τι σχολίασε για ραντεβού Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στα playoffs

Γιατί η αναμέτρηση της Μακάμπι με τη Χάποελ ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό

Μακάμπι-Χάποελ: Εξ αναβολής... εμφύλιος στo Bελιγράδι!

«Απομακρύνεται από τον πάγκο της Dubai BC ο Γκόλεματς»

Μπετσίροβιτς: «Πιστεύω θα είναι στο F4 ο Παναθηναϊκός - Αν μείνει εκτός θα είναι κακό για την ομάδα και την Ευρωλίγκα»