Στις 19 Δεκεμβρίου του 2024, όλος ο οργανισμός του Παναθηναϊκού AKTOR «πάγωσε» με τον σοβαρό τραυματισμό του Ματίας Λεσόρ στην εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Μπασκόνια για την Ευρωλίγκα, με τον Γάλλο σέντερ να παθαίνει κάταγμα στην περόνη, περνώντας την πόρτα του χειρουργείου.

Ο 29χρονος ψηλός μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, κάνοντας ό,τι περνάει από το χέρι του για να επισπεύσει τη διαδικασία της ανάρρωσης και να ξαναμπεί στις προπονήσεις των «πράσινων» το συντομότερο δυνατόν.

Το «τριφύλλι», δημοσίευσε σήμερα ένα βίντεο με τον θηριώδη σέντερ να... λιώνει στα βάρη, αλλά και να πατάει παρκέ ρίχνοντας σουτάκια από την γραμμή των βολών, μοιάζοντας με «θηρίο στο κλουβί» που ανυπομονεί να αγωνιστεί ξανά!


@pao_bc Put him next to the word “lion” in the dictionary ?? Mathias is so dedicated to his work ?? #WeTheGreens #paobcaktor #LiveTheGreenMagic #Club1908 #OneClubOneApp #work #gym #mathias #practice #lessort #mood ? πρωτότυπος ήχος - Panathinaikos BC

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Αν χρειαστεί, υπάρχει πλάνο για να φύγουν οι Έλληνες»: Η ενημέρωση του Άρη για την Κ18 που βρίσκεται στο Άμπου Ντάμπι

Λαρεντζάκης: «Η νοοτροπία μας στο παρκέ πρέπει να αλλάξει - Οπωσδήποτε καλύτερο πρόσωπο και περισσότερη χημεία»

Διέλυσε τον Πανσερραϊκό και στρέφεται στα playoffs ο Παναθηναϊκός

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό ο Ομέρ Γιούρτσεβεν

«Πώς κλέβεις το βραβείο μου;» - Το βίντεο του Χέιζ-Ντέιβις για την κατάκτηση του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό!

Αμφίβολος ο Ρογκαβόπουλος για το επόμενο ματς με το Μαυροβούνιο

Τολιόπουλος: «Δεν έχω ξαναδεί τέτοια αστοχία σε καμία ομάδα μου - Όλοι θέλουμε να βρισκόμαστε στην Εθνική»

Σπανούλης: «Δεν θα καταστρέψουμε το σύμπαν για μια ήττα - Ο Τολιόπουλος είχε να παίξει 4 μήνες»

Καλαϊτζάκης: «Έδειξαν να το θέλουν περισσότερο»

Νίκολιτς: «Μια πραγματικά μεγάλη νίκη σε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα»