Ο Παναθηναϊκός έκανε το καθήκον του και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, αφού επικράτησε 102-79 της Βιλερμπάν στο Telekom Center Athens κάνοντας το 2/2 στη φετινή ΕuroLeague.

Oι «πράσινοι» στρέφουν την προσοχή τους στο αυριανό (2/10) εντός έδρας ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, όπου με νίκη κάνουν το 2/2 στην πρώτη «διαβολοβδομάδα» της σεζόν και συνεχίζουν ονειρεμένα στην εκκίνηση της διοργάνωσης.

Όπως συνηθίζει, η EuroLeague ανακοίνωσε τη διαιτητική τριάδα που θα διευθήνει την αναμέτρηση. Οι διαιτητές του αγώνα θα είναι οι: Χουάν Κάρλος Γκαρσία, Αλμπέρτο Μπαένα και Χουσεγίν Τσελίκ, που θα βρεθούν στο T-Center το βράδυ της Παρασκευής.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πετρίδης: «Τρομακτικά τα περιθώρια βελτίωσης του Παναθηναϊκού-Πώς να μείνει έξω αν παίζει έτσι ο Μαντζούκας;»

Κάτας: «Το πιο δύσκολο ματς με Παναθηναϊκό, αλλά πρέπει να αντιδράσουμε»

Ευρωλίγκα: Μεγάλα παιχνίδια σε Σόφια, Βελιγράδι και Παρίσι

Βίρτους Μπολόνια-Ολυμπιακός: Για το τρίτο σερί «διπλό» οι Πειραιώτες

Ρογκαβόπουλος: «Είναι μεγάλη μας τιμή να έχουμε για προπονητή τον Ομπράντοβιτς»

Το βίντεο του Παναθηναϊκού από τα αποδυτήρια μετά τη νίκη επί της Βιλερμπάν

Μωραΐτης: «Είναι τρομερό να έχεις έναν τέτοιο προπονητή - Μου έχει ζητήσει να είμαι πιο επιθετικός»

«Πολύ ενθαρρυντικά τα πρώτα δείγματα του Παναθηναϊκού»: Το σχόλιο Πετρίδη μετά τη σαρωτική νίκη επί της Βιλερμπάν

Ομπράντοβιτς: «Όλοι αξίζουν να παίζουν - Δεν είναι φυσιολογικό να αγωνιζόμαστε με 11 παίκτες»

Πάρκερ: «Ο Παναθηναϊκός μας έδειξε τι σημαίνει κορυφαίο επίπεδο - Πολύ τυχερός που έχει αυτούς τους Γάλλους»