Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την Athens Kallithea στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Με τον υπηρεσιακό προπονητή Δημήτρη Κοροπούλη να αποφασίζει ποιοι παίκτες θα βρίσκονται στο αρχικό σχήμα των «πράσινων» κόντρα στην ομάδα των νοτίων προαστίων. Πηγαίνοντας σε πλήρες rotation και προχωρώντας σε 11 αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο ματς, απέναντι στην Κηφισιά!

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με σύστημα 4-3-3. Ο Λαφόν θα καθίσει στο τέρμα, με τους Κώτσιρα, Ινγκασον, Γέντβαϊ και Μλαντένοβιτς τετράδα στην άμυνα. Σιώπης, Μπρέγκου και Ταμπόρδα θα αγωνιστούν στον άξονα, ενώ Τετέ και Ζαρουρί θα βρίσκονται στα άκρα και ο Ντέσερς στην κορυφή της επίθεσης.

Παράλληλα, στον πάγκο του «τριφυλλιού» θα είναι οι Σταμέλλος, Καλάμπρια, Τουμπά, Φικάι, Τσιριβέγια, Μπακασέτας, Τσέριν, Τζούριτσιτς, Μπώκος και Νίκας.



Την ενδεκάδα της Athens Kallithea αποτελούν οι Κρέσπι, Πανάγου, Ματίγεβιτς, Πασαλίδης, Παυλάκης, Κριμιτζάς, Σαταριάνο, Γρίβας, Γκολφίνος, Μαυριάς και Καντίγιο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!

Ο Βίντα παρέδωσε το περιβραχιόνιο στον Μπαλαμώτη!