Ο Παναθηναϊκός αναμετράται με τη Μακάμπι Χάιφα στο «Σάμι Οφέρ», στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του φετινού Europa League.

Με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να καταλήγει στους ποδοσφαιριστές των «πράσινων» οι οποίοι θα ξεκινήσουν κόντρα στην ισραηλινή ομάδα, έχοντας δύο αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ. Τον Μαντσίνι αντί του Παλάσιος και τον Βιλένα αντί του Τζούριτσιτς.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με σύστημα 4-3-3. Ο Μπρινιόλι θα καθίσει στο τέρμα, με τους Κώτσιρα, Σένκεφελντ, Γεντβάι και Χουάνκαρ τετράδα στην άμυνα. Αράο, Τσέριν και Βιλένα θα παίξουν στον άξονα, με τους Μαντσίνι-Μπερνάρ στα άκρα και τον Ιωαννίδη στην κορυφή της επίθεσης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τρελό: Ο κόσμος της Μπεσίκτας έκανε τόσο θόρυβο που οι παίκτες συνέχισαν μετά το σφύριγμα της λήξης!

Σουργιάς: «Οι αποκρούσεις του Λίλο κράτησαν την ήττα του ΟΦΗ σε αξιοπρεπές επίπεδο - Κρίσιμο το ματς με την Μπερ Σεβά»

Σταματέλος: «Πόσοι να περίμεναν το 3/3 του Ολυμπιακού στο Europa League - Νίκη με πολλαπλά οφέλη»

Ο Παυλίδης εξήγησε τον λόγο που δεν πανηγύρισε το γκολ του κόντρα στην Ομόνοια

Football Meets Data: Φαβορί για 8άδα ο Ολυμπιακός, εκτός 24άδας ο ΟΦΗ

Πέντερσεν: «Χαρούμενος για ασίστ και νίκη, θέλουμε την απευθείας πρόκριση, ανατριχιάζω με τον κόσμο»

Οι επεμβάσεις του Λίλο και τα γκολ του Χόφμαν: Τα highlights της ήττας του ΟΦΗ από τη Λεβερκούζεν

Αγχώθηκε, αλλά ο Γκονζάλες έδωσε τη λύση: Τα highlights από τη νέα «ερυθρόλευκη» νίκη στο Europa League

Πρίσκε: «Χάσαμε δίκαια στις λεπτομέρειες, ποιοτική ομάδα ο Ολυμπιακός»

«Στην πρώτη ευκαιρία που του δόθηκε»: Το ξέσπασμα του Σταματέλου στο γκολ του Γκονζάλες