Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Σάμσουνσπορ στο Ολυμπιακό στάδιο, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, για τα playoffs του φετινού Europa League.

Με τον Ρουί Βιτόρια να καταλήγει στους παίκτες που θα ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα του «τριφυλλιού» κόντρα στους Τούρκους.

Προχωρώντας σε μία αλλαγή σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του με τη Σαχτάρ Ντόνεσκ, επαναφέροντας στην 11άδα τον Μπακασέτα στη θέση του Μαξίμοβιτς, ο οποιος αποτελεί παρελθόν.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με σύστημα 4-3-3. Ο Ντραγκόφσκι θα καθίσει στο τέρμα, με τους Κώτσιρα, Πάλμερ-Μπράουν, Τουμπά και Κυριακόπουλο τετράδα στην άμυνα. Τσιριβέγια, Τσέριν και Μπακασέτας θα αγωνιστούν στον άξονα, ενώ Πελίστρι και Τετέ θα είναι στα άκρα και ο Σφιντέρσκι στην κορυφή της επίθεσης.

Παναθηναϊκός (Βιτόρια): Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Πάλμερ Μπράουν, Τουμπά, Κυριακόπουλος - Τσιριβέγια, Τσέριν, Μπακασέτας - Πελίστρι, Τετέ, Σφιντέρσκι.

Στον πάγκο οι: Λαφόν, Κότσαρης, Καλάμπρια, Σιώπης, Ιωαννίδης, Ζαρουρί, Ίνγκασον, Μαντσίνι, Μλαντένοβιτς, Φικάι, Γερεμέγεφ, Μπρέγκου.

Σάμσουνσπορ (Ράις): Κοτσούκ, Τόμασον, Βαν Ντρόγκελεν, Σάτκα, Γιάβρου - Γιουκσέλ, Κίλιντς, Εντσάμ, Μακουμπού, Ντιματά - Μουαντιλματζί.

Στον πάγκο οι: Ποσιαντάλα, Τορίζ, Μέντες, Μούγια, Αϊντόγκντου, Γιαλντίρ, Μπορέβκοβιτς, Γκιονούλ, Τσιφτ, Τσετίν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εξαφάνισαν τα εισιτήρια για τη μάχη με τη Λουντογκόρετς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ!

Παναθηναϊκός: Βγαίνουν σήμερα (5/12) στις 16:00 τα εισιτήρια με Πλζεν - Ξεκινούν από 20 ευρώ

Την Παρασκευή σε κυκλοφορία τα εισιτήρια που πήρε ο ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς

O «φινετσάτος» Καλάμπρια και η αγκαλιά Μπενίτεθ-Αλαφούζου: H παρακάμερα της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στη Στουρμ

To Football Meets Data «βλέπει» Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ ως δεύτερο πιο πιθανό ζευγάρι στα νοκ άουτ του Europa League

«Να πάει στα αποδυτήρια να ζητήσει συγγνώμη»: Χαμός στην Ολλανδία μετά τις χειρονομίες του Έντβαρντσεν στον Στίλερ

Πιθανό το ενδεχόμενο για ένα… ολόκληρο ΟΑΚΑ στο Παναθηναϊκός – Ρόμα

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός νίκησε με τον… τρόπο του Μπενίτεθ, υπερτίμιος ο Σβιντέρσκι»

Δεσύλλας: «Το πήγε εκεί που ήθελε ο Μπενίτεθ, έκανε την δουλειά… σβηστά ο Παναθηναϊκός»

Μπακασέτας: «Έχουμε πολλα περιθώρια βελτίωσης, δεν είναι μάγος ο Μπενίτεθ»